DAKOTA 6 VECKOR

Lillsnuttan som tar för sig allt mer. Dakota har under veckan visat att hon kan fjäska in sig hos vem som helst, en sådan liten fröken är svår att inte smälta för. Hon har även börjat inse att man kan klättra riktigt bra med hjälp av de små klona så soffan och sängen är nu bra sovplatser. 
 
Vikt: 421g
Vad har hänt i veckan: Kattmat och vatten är helt okej att äta, dock är det fortfarande mamma som är allra bäst. Ska försöka få henne att få smak på lite torrfoder under veckan så hullet hänger med den snabbt växande kroppen.
30 juli 2012 - sex veckor

DAKOTA 5 VECKOR

Dakota har under denna vecka visat att hon kan gå på toa, helt själv! Det är nästan lite otroligt men inte en enda gång har hon gjort något utanför lådan. Hon är så söt och ser så stolt ut när hon lämnar lådan (till mamma som får dölja vad Dakota gjort). Det där med mat börjar bli riktigt mumsigt nu och det pendlar mellan mamma och bebismaten mest hela tiden.

Vikt: 473g
Vad har hänt i veckan: Att vara ute på balkongen är något av det bästa de stora katterna vet, Dakota har även hon börjat ta sina första staplande steg ut. Dock trivs hon än så länge allra bäst inne!23 juli 2012 - fem veckor


KONTAKT

Har ni frågor om min uppfödning eller om Dakota så får ni gärna höra av er till mig på:

ekman_linda@hotmail.com


DAKOTA 1 MÅNAD

Idag den 18 Juli är snuttan 1 Månad!
Dagen är också den då Dakota fått smak för mat, hon mumsar nu i sig riktigt bra så det känns hur kul som helst. Hon ökar stadigt i vikt, 442 gram idag.

DAKOTA 4 VECKOR

Dakota blir idag måndag den 16 juli 2012 fyra veckor, det känns lite konstigt att hon snart är en månad! Idag tänkte jag börja med lite bebismat till henne men hon var inte det minsta intresserad, de stora katterna flög fram och började mumsa i sig direkt medan Dakota gick åt andra hållet. Får försöka igen! Kanske man behöver hjälpa henne på traven lite bara.

Vikt: 417g
Vad har hänt i veckan: Dakota har en liten egenhet, hon tvättar på soffan, lakan och filtar. Hon tvättar till och med på ens kläder. (Ska försöka lägga upp en sådan söt video där hon också försöker tvätta sig själv)

16 juli 2012 – fyra veckor


SÖNDAGS MYS

Söndagsmys med mor och dotter i soffan, två tjejer som gillar närhet och att ligga i knä!


MOR & DOTTER


TITTUT


DAKOTA 3 VECKOR

Sötnosar är den gosigaste lilla bebis jag mött, så fort hon hör min röst så börjar hon pipa och ska komma fram till lådans kant. Shenzi verkar äntligen nöjd med att ligga i bebislådan, nu när den står i sovrummet!

Dakota blir större för var dag som går och nu ser hon ut som en mini katt. Jag är också nu säker på att hon blir Brun och Solid, otroligt vacker kommer denna dam bli när hon vuxit upp.

Vikt: 341g

Vad har hänt i veckan: Dakota har egentligen alltid varit lyhörd till min röst men hon är nu än mer intresserad och det går knappt att slita sig från henne. Dakota är nu också färgbestämd till Brun

 


Dakota med Mamma Shenzi

9 juli 2012 -tre veckor


DAKOTA TVÅ VECKOR

Tiden går så fort, Dakota är redan två veckor och hon har nu bägge sina fina blå ögon helt öppnade. Det är som alla som har försökt fota djur vet, INTE lätt att få till en bild. Jag tycker dock min pärla var galant framför kameran så en bild blev det i alla fall.
 
Vikt: 255g
Vad har hänt i veckan: Shenzi och Dakota har flyttat in i klätterställningens bottenvåning!
 
2 juli 2012 - två veckor 

RSS 2.0