VART ÄR KATTEN?

Idag när jag kom var det snäppet på panik i magen. Lillsnuttan fanns ingenstans! Eftersom Shenzi bestämt sig för att lådan inte är god nog och att transportburen är så mycket bättre så tänkte jag att i någon av dessa två måste den lilla finnas. Nej! Jag frågade Shenzi var bebisar tagit vägen men hon kunde inte bry sig mindre, hon gosade med mina ben och var hur nöjd som helst. Efter ett tag gick jag in i sovrummet, där ser jag att garderoben är öppen och vem ligger inte där... Tre lådor upp? Jo Dakota, hon sov så gott. Tack och lov för det, tänk om hon fått för sig att börja klättra ut?
 
Puh, alla katter i behåll och Dakota numer tillbaka i transportburen!

Tur för Dakota och Shenzi att dem är såååå söta! Man kan ju inte vara arg på dem länge!
 

DAKOTA 1 VECKA

Igår måndagen den 25 juni blev Dakota en vecka, tjejen växer så det knakar och Mamma Shenzi kan inte vara stoltare! Shenzi är nästan lite väl fjäskig med den lilla och så fort hon gnyr är Shenzi där! Men det är väl så det ska vara första veckan!


VÄLKOMMEN

Klockan 3.30 väckte Shenzi mig, måndagen den 18 juni. 5.14 föddes en tös på 88 gram!
Denna tös har jag bestämt mig för ska heta Dakota!
Hon är en stark, otroligt söt och liten go tjej.
Shenzi var så otroligt duktig och födde fram den lilla helt utan krux. Efter att lillan föddes var Shenzi nöjd och började njuta av sitt liv som mamma. Idag den 19 juni fick Shenzi värkar igen och födde fram en till liten bebis, denna var tyvärr inte vid liv när den kom ut. 
 
Nu njuter mina två flickor av varann i fulla drag och Dakota är redan nu en favorit!
 
Det ska inom de närmsta dagarna bli så kul att se vilken färg hon får!
 
Här kommer ni kunna följa Dakotas uppväxt!

EN VECKA KVAR

Idag är det den 13 juni och Shenzi har nu exakt en vecka kvar till den stora dagen. Tiden har gått otroligt fort och det får gärna den sista veckan också göra, nu vill vi ha de små hos oss!

Shenzi väger idag 3964g och hon hade en start vikt på 3143g så det borde kunna vara upp emot tre småttingar. Självklart håller jag alla tummar för så många goingar som möjligt, samt att det håla går bra!

Återkommer när det börjar hända grejer/de små är här!

Linda


LÅDAN

Min underbara Shenzi's mage växer mer och mer för varje dag som går, vikten går upp bra den också. Idag tog jag fram den låda hon ska få sina kattbebisar i!
EN av tjejerna blev överlycklig och slängde sig i lådan... FEL katt dock, det var Miranda som fick glädjefnatt och började mysa in sig i lådan. Shenzi kollade mest och satte sig brevid, lite som för att markera att hon visste att lådan var hennes, men att det inte är dags än.
Veckan för midsommar är den vecka vi får smått här hemma... Jag längtar!


RSS 2.0