SÖTSNOFFSAN

Fick bilder från Dakotas nya familj. Hon ser ut att ha det riktigt fint!

DAKOTA 13 VECKOR

Så var veckan här, veckan då chipp, vaccination och besiktning ska ske. Detta löste sig otroligt smidigt under dagen och tjejen fick såå mycket beröm från Veterinären. Dakota växer som hon ska och är minst lika busig som alltid.

Imorgon kommer vi till den dagen man som uppfödare alltid fasar, Dakota ska flytta. Det kommer bli tomt här hemma men jag kan tänka mig att de stora katterna kommer tycka det blir lite skönt. Dakota är ju den som drar igång dem andra mest hela tiden så att få sova längre än en kvart utan att bli störda ser dem nog fram emot.

Vikt: 1321g
Vad har hänt i veckan: Vaccination, Dakota ryckte lite. Chippning, Dakota satt helt still. Besiktning – Hon var vild men så charmig att det gjorde inget. 


17 september 2012 - tretton veckor


DAKOTA 12 VECKOR

Tjejen som gör allt som de stora katterna gör, samtidigt som dem själv gör det. Dakota är en riktig tjej, ni vet hur tjejer på krogen alltid ska gå två på toa? Denna stil kör Dakota också på, går Miranda eller mamma Shenzi på damernas så hänger Dakota på. Hon väntar inte heller tills dem andra är klara, nej nej… Hon går samtidigt! Det ser otroligt roligt ut och de stora är så snälla som låter henne hållas, även om besöket för deras egen del blir väldigt kort. I övrigt så börjar man inse att om en vecka, då är det sista veckoinlägget… Känns konstigt! Veterinärtid är i alla fall bokat på måndag så då blir det vaccinering och chippning, kanske inget att se fram emot?

Vikt: 1213g
Vad har hänt i veckan: Fokus på fotografering till Dakotas pärm, känns inte som att jag återigen behöver påpeka det omöjliga i detta uppdrag?


10 september 2012 - tolv veckor


DAKOTA 11 VECKOR

Det finns egentligen inte så mycket att berätta denna dag, allt går fort… Nästan för fort! Om bara två veckor ska min lilla pärla flytta till sin nya familj och allt går i ultrarapid. Så fortsätter även Dakota att göra, denna lilla är snabb och de går Undan!! Hon är dock riktigt söt när hon väl lägger sig riktigt nära och somnar så mysigt.

Vikt: 1070g
Vad har hänt i veckan: I tisdags var det dags för avmaskning igen och det gick bra även denna gång, inte smakar det godare dock!



3 september 2012 - elva veckor


RSS 2.0