Mirrali's Mile

Mile är ensam kvar efter att hans tre syskon flyttat. Mile letar fortfarande efter rätt familj som kan ge honom all den kärlek han så väl förtjänar.
Killen är helt underbart mysig och spinner lätt.
 
Mile, brunmaskad hane, 14 veckor väger 1372g
 
Tror du att din familj är rätt för Mile?
Kontakta då mig på ekman_linda@hotmail.com
 
 

SANIBEL

Tredje katten och tredje flytten, idag var det dags för Sanibel att lämna hemmet för att flytta till sin nya familj i Borås. Sanibel har hela tiden varit lite av en favorit så jag visste att det skulle bli svårt när hon lämnade, men trots allt så gick det bra. Hon har redan hittat en kompis i familjen och snart kommer hon få komma hem till en kattkompis, Sanibels nya familj är hur fin som helst. Som tur är har jag fortfarande Mile kvar här hemma att mysa med ett tag.


Egentligen skulle det bli en liknande bild som Baby och Grace hade, en sittandes. Men denna bild var så söt att det fick bli denna ändå! 

Sanibel föddes som nummer tre i kullen och vägde då 91g
Flyttvikt: 1312g den 22 juli 2013

Jag säger stort Lycka Till, till Sanibel och hennes nya familj


GRACE

Idag flyttade världens vackraste Grace till Ljungby, där hon kommer förutom att hon får en riktigt fin familj - människovis. Även kommer få en ny kompis i en Ragdoll Kille. Grace kommer få behålla sitt namn vilket känns superkul, allra helst då detta namn kanske är det vackraste jag gett en kattunge.
Grace föddes som nummer ett i kullen och vägde då 86g
Flyttvikt: 1387g den 20 juli 2013

Jag säger stort Lycka Till, till Grace och hennes nya familj. Ni kommer få det så himla fint!!
 
 

BABY

Så var den första kattbebisen hemma hos sin nya familj. Baby var den första i kullen att flytta vidare och henne finner man numer i Västra Frölunda här i Göteborg. Det är alltid lite sorgligt precis när de små ska åka men när man känner att deras nya familj är så bra så går det bra ändå.

Baby föddes som nummer två i kullen och vägde då 89g
Flyttvikt: 1479g den 13 juli 2013

Jag säger stort Lycka Till, till Baby och hennes nya matte.

13 VECKOR

12 juli 2013, bebisarna blir idag 13 veckor – TRE månader!

Jag klagar ju titt som tätt på hur svårt det är att fota mina hjärtan... Förstå då lyckan när jag lyckades (sista dagen) få till denna helt underbara bild!!
Från vänster - Mile, Sanibel, Shenzi, Baby och Grace

Så var vi inne på den 13e veckan med allt vad det betyder. Idag är det veterinärbesök som står på schemat. De små ska få vaccineras för andra gången, det är dags för chippning samt att dem ska veterinärbesiktigas. Imorgon är det dags för Baby att flytta hemifrån, hon blir den första som får sin nya familj. Som jag har berättat för Babys nya matte så är hon inte den lättaste att fota, det är så mycket bus i denna lilla dam samt att hon är väldigt mammig – så fort Shenzi börjar låta minsta lilla så ”flyger” Baby dit. Men jag hoppas att det blir i alla fall en fin ”sista” bild på henne innan hon flyttar ifrån oss. Igår fick jag i alla fall fotat alla fyra tillsammans. Insåg även då att jag inte lyckats med det nästan alls sedan dem var en vecka gammal. Helt galet!

Nästa vecka så blir det ett nytt inlägg med enbart tre katter (tror jag) då Grace flyttar nästa helg och Sanibel strax efter. Mile, min söta kille letar fortfarande efter sin familj.

Vikt-ligan vinner denna veckan Baby – igen! Verkar som hon äter upp alla sina syskons mat. Sötnosan

Mirrali’s GRACE – Brunmaskad hona. 1270g tretton veckor gammal. TINGAD


Mirrali’s BABY – Lilamaskad hona. 1454g tretton veckor gammal. TINGAD 

 

Mirrali’s SANIBEL – Chokladmaskad hona. 1185g tretton veckor gammal. TINGAD


Mirrali’s MILE – Brunmaskad hane. 1220 tretton veckor gammal. LETAR EFTER SIN FAMILJ


 

Mile och Grace
 

12 juli 2013 – tretton veckor 


12 VECKOR

8 juli 2013, bebisarna blev i fredags 12 veckor.

Då jag var bortrest i det vackra Rom i Italien i fredags så kommer vecka 12 inlägget lite sent.

Under veckan så har min kära vän Karin tagit hand om alla mina sex katter och hon verkar haft en mysig tid. Hon har berättat att Mile är hennes självklara favorit, tätt följd av Sanibel som gillade att ligga i hennes knä. Idag hämtade jag hem mina hjärtegull och Sanibel var den tröttaste, Grace den som följde mig med, Baby den som busat mest och Mile den som inspekterat hemmet mest samt lekt med sina leksaker. Det känns lite tomt att veta att Baby ska flytta på lördag – REDAN! Det var ju igår hon kom till världen?! Eller?

Har haft kontakt med en mycket trevlig tjej som verkar fasta för min lilla donna Grace. Så nu är det enbart Mile kvar i kullen som inte hittat sin familj än. Men när det är dags så dyker rätt familj upp.

Vikten är från dagens datum!
(Undrar just vad Karin matat Baby med – Sen när väger hon mest?!)

Vad har hänt i veckan och vikt;
Mirrali’s GRACE– Brunmaskad hona. 1228g tolv veckor gammal. "TINGAD"

Mirrali’s BABY – Lilamaskad hona. 1333g tolv veckor gammal. TINGAD 

Mirrali’s SANIBEL – Chokladmaskad hona. 1183g tolv veckor gammal. TINGAD

Mirrali’s MILE – Brunmaskad hane. 1206g tolv veckor gammal. LETAR EFTER SIN FAMILJ

5 juli 2013 – tolv veckor


RSS 2.0