24 maj och de små har nu testat på världen ute. Idag blir dem sex veckor gamla och dem växer på höjden och bredden, det där med mat i alla dess sorter är tydligen gott! Veckans väder har varit varierande men under en av de fina dagarna så fick bebisarna testa världen utanför lägenheten, eller i alla fall ute miljön på balkongen. För tillfället är balkongen helt tom och de stora katterna älskar att ligga och slappa på den. De små var såklart lite mer försiktiga, Mile var den som gillade detta allra mest. Sanibel höll sig hellre inne.


Nu lite info kring vad Grace, Baby, Sanibel och Mile hittat på den senaste veckan.

Vad har hänt i veckan och vikt;

Mirrali’s GRACE – Vackra tjejen som gärna sitter precis bredvid toalådan innan det är kris, när krisen kommer hoppar hon snabbt i lådan och får krisen avblåst. Brunmaskad hona. 551g sex veckor gammal.

Mirrali’s BABY – Har haft en ganska lugn vecka, tjejen är den som bäst går på lådan och eftersom hon fortfarande härmar Miranda så är hon även den som vet hur man bäst tvättar sig över hela kroppen, är allt för kul att titta på när hon försöker tvätta sin rygg. Lilamaskad hona. 513g sex veckor gammal.

Mirrali’s SANIBEL – Sötnosas som nog tycker att Mile är lite liten, så hon putsar och tvättar på honom! Trötter är hon också. Att få en bild på henne denna vecka har varit hopplöst så här får ni en där hon sover. Chokladmaskad hona. 560g sex veckor gammal.

Mirrali’s MILE – Lillpojken som inte verkar bry sig om ifall något går fel. Trillar man ner från soffan på madrassen under… Ja men då är det bara upp igen. Så mycket bus i denna grabb. Modellande är ju dock fortfarande inte hans starka sida. Brunmaskad hane. 481g sex veckor gammal.


24 maj 2013 – sex veckor

 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress