MILE

Idag lämnade världens finaste Mile hemmet, sist att födas och sista att lämna hemmet. Det var lite tungt när han åkte idag men hans nya husse verkar så gullig att jag snart kommer över det. Mile föddes som nummer fyra i kullen och vägde 98g. Idag när han flyttar ca 5månader senaste gör han det med en vikt på 2732g.

Jag önskar Mile och hans nya familj i Göteborg ett stort lycka till!

Detta var Shenzis kull nummer två!

MILE - TINGAD

Mile har nu hittat sin familj efter långt letande. Mile flyttar inte långt alla utan stannar här i Göteborg.MIRRALIS SANIBEL

Här kommer då äntligen bilder på finaste Sanibel, min going som tingades snabbt och som flyttade till sin nya familj i Borås. SPINNERI MILE

Det är nästan galet hur mysig denna grabb är. Så snart man rör honom så börjar han spinna. Han följer efter en och vill inget hellre än att bli gosad med. Mile behöver en familj som kan ge honom all den kärlek han är så värd! Är ni ute efter en familjemedlem att dela er kärlek med så kan ni vara rätt familj till min lille Mile.

Hör av er till mig på Ekman_linda@hotmail.com


MIRRALIS BABY

Baby den fina lila tjejen som var den första att flytta ut. Gullungens bilder är från juni i år, så hon har växt en del sen dess.


MIRRALIS GRACE

Mile letar fortfarande efter sin familj, men eftersom att "Lill-killen" inte verkar ha minsta planer på att flytta så kommer här nu lite efterlängtade bilder på de bebisar som redan hittat hem.

Först ut är den underbart vackra gangstern GRACE. Tack för alla underbara bilder!! Skicka gärna fler på dem härliga två.


MILE


RSS 2.0