3 VECKOR

 
Mina hjärtan blir idag den 22 maj - 3 veckor och alla ögon är nu helt öppna! Det var inte lätt att ta bilder på dem små idag, dem tyckte mest underlaget jag ställde dem på var spännande och det här med att knäppa med fingrar eller vinka för att få uppmärksamhet fungerar inte alls än. Men men... När dem är så bedårande söta så blir det som det blir ibland.
 
Idag har mamma Shenzi fått för sig att bebisarna ska vara under soffan! Jag har tänkt för så dem kommer inte under men Shenzi är som besatt, vet inte vad hon håller på med. Vi får väl se vart detta leder! Nu lite bild och info om varje bebis.
 
Mirrali´s Charon!  
Tre veckor: 290g
Lillgrabben har kommit bra över 200gram nu men är fortfarande minst men hörs mest och kommer alltid springandes när jag kommer, eller när han hör min röst! Charon är en riktig charmknutte och kommer nog få riktigt fina markeringar på framtassarna.
 
Mirrali´s Theia!  
Tre veckor: 301g
Nu har tjejen fått ett nytt namn, Luna och Theia fick byta namn då detta känns så mycket bättre. Så låt mig här presentera den fina Theia! Theia är nog den i kullen man ser sovandes mest ensam. Hon är lite tröttare än dem andra, vilket ibland är tur då man ofta får mysa med henne efter att dem andra gett sig.
 
Mirrali´s Luna!  
Tre veckor: 301g
Luna som hon numer heter är en gullunge, lite mer harmonisk än grabbarna men ändå full av bus. Hon, Selene och Olivin är riktigt lika så det gäller att titta ordentligt innan man säger fel namn. 
 
Mirrali´s Selene!  
Tre veckor: 314g
Störst i kullen fortfarande är hon lilla Selene, så otroligt söt och mysig liten tjej. Hon är alltid framme först av tjejerna och tycker om att mysa och nosa på en.
 
Mirrali´s Olivin!  
Tre veckor: 313g
Snart ikapp syrran Selene i vikt. Detta är grabben som alltid ska vara först när man kommer fram mot småttingarna, han älskar att vara en nära och är så mysig. Lilla grabben charmar hur stort som helst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0