4 VECKOR

Tänk att det redan är fyra veckor sedan mina hjärtan kom till världen. Det är så mycket bus i dem små nu att det gäller att passa sig lite för vart man sätter fötterna i vardagsrummet. Idag när dem fyllde fyra veckor så fick dem testa på lite barnmat för första gången. Tre av fem testade lite - eller i alla fall luktade på maten, men Theia mumsade på bra. Det är de bruntabbymaskade som är matvraken här i familjen och ja, hon har alltså fått det från sin mamma.
 
Dock är ju mamma absolut bäst fortfarande, det tar väl ett tag att lära sig gilla något nytt. Jag inser att jag lägger upp en bild när dem äter på mamman nästan varje vecka, det är för att jag tycker man ser storleks utvecklingen så bra då.
 
Mirrali´s Charon!  
Fyra veckor: 270g
Lill-killen växt på bra den sista veckan, trots att han fortfarande är minst. Ser att jag skrev lite fel förra veckan, killen vägde då 229 gram, inte 290. Charon busar mest av alla så jag får nog se till att han också börjar äta mest.
Har fått lite hjälp med färgbestämningen av min kära mamma (chanjelis) och vi klargjorde att Charon är Brunmaskad.
 
Mirrali´s Theia!  
Fyra veckor: 370g
Theia är fortfarande tröttast men också tjatigast. Hon tyckte väldigt mycket om den nya maten och hon är otroligt ordningsam så att tvätta på allt och alla är också en favorit.
Theia är bruntabby-maskad.
 
Mirrali´s Luna!  
Fyra veckor: 364g
Luna börjar ta för sig allt mer i vår lilla familj och hon kan verkligen charma en till tusen. Hon är alltid med de två andra ljusare bebisarna och är så söt när hon vill klättra upp och lägga sig i ens knä.
Luna är chokladtabby-maskad.
 
Mirrali´s Selene!  
Fyra veckor: 385g
Selene fortsätter busa tillsammans med Olivin och Luna och det är knappt en lugn stund. Hon vill alltid att man ska fokusera på henne först när det gäller den som ska komma upp i knät först och kan tjata högt om man väntar på hennes tur för länge.
Selene är chokladtabby-maskad.
 
Mirrali´s Olivin!  
Fyra veckor: 390g
Han närmar sig 400g och är nu störts i kullen. Man känner ju lätt vem som hittat chokladmjölken. Olivin fortsätter att vara super charmig och man slutar aldrig att förundras över hur mysig en sån liten kille kan vara.
Olivin är lilatabby-maskad.
 

Färger kan såklart komma att ändras men som det verkar idag så är det dessa fina färger som gäller.
Vi avslutar med en riktig mys-syskonbild!
Theia och Selene.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0