SANOMA PÅ VÄGGEN?

Vem vill inte se den underbara Sanoma på sin vägg under 2017? 
Sanomas nya familj är med på en liten tävlig där detta kan bli möjligt så jag uppmanar alla att gå in och lägga en röst på Royal Canins tävling.
Ni röstar HÄR!
 
 

MIRRALI'S CALI

Först ut och sist att lämna hemmet, min första blåa och otroligt vacka Cali har nu lämnat hemmet för nya äventyr med sin nya familj. Cali flyttar nu till Lindesberg (så inte riktigt lika långt som Trinity som flyttade till Hudiksvall men ändå) Cali fick sitt namn efter Californien i Usa och vägde idag den 8 november 1624g.
Jag vill önska hennes goa familj och Cali all lycka till!
 
Med den största kärleken - Linda och Shenzi
 
 

MIRRALI'S TRINITY

Den 8:e november är sista flyttdagen och först ut att lämna var den underbara Trinity, tjejen som växt så mycket under sina 13 veckor hos mig. Hon började som den blyga i kullen och idag är hon en av de tuffaste. Trinity verkar även hon få behålla sitt namn så det känns väldigt kul. Familjen som hon ska flytta till är en riktigt härlig familj från de norra delarna av Sverige och min tös kommer få nya vänner och en fantastisk familj. På flyttdagen vägde hon 1426g och jag vill säga stort Lycka till och önska er allt gott i er nya familj.
 

MIRRALI'S HOLLY

Nummer tre att flytta har idag blivit min vackra Holly. Holly döptes efter Hollywood och är en riktigt fin tös med så charmig blick. Det kommer bli tomt, främst på morgonen framöver då det var lite min och hennes tid. Frukost framför tvn med en Holly i knät är inte fel. Tösen har nu flyttat till Strömstad till en riktigt mysig familj och kommer få det så himla bra.
Flyttvikt den 7 november är 1618g och hon avslutar störst!
Mamma Shenzi och jag önskatr vår tös och hennes nya familj all lycka till!
 

MIRRALIS SANOMA

Från födseln tills att hon nu flyttat har nummer tre utmärkt sig. Sanoma föddes med en knick och hade de första dagarna i sitt liv tejp om svansen. Cool som få har hon sedan dess växt till sig och lyckats få lite ordning på svansen. Sanoma var också den som först blev tingad (i vecka fem) så nu känns det otroligt bra att hennes nya familj i Stenugnsund äntligen fått hem henne. Sanoma fick sitt namn från vindistriktet Sonoma i Napa och precis som ett gott vin är jag säker på att hon både kommer bli goare och vackrare med åren.
Idag väger Sanoma 1344g.

Mamma Shenzi och jag vill önska det underbara par som nu köpt Sanoma all lycka till!
 

MIRRALI'S DIEGO

Pojken, den underbara Diego, föddes som nummer fem i kullen och flyttade som nummer ett. Diego vägde idag 1314g och har nu lämnat oss för nya spännande äventyr i Landvetter. Diego har fått en helt ny underbar familj som kommer ge han så mycket kärlek - Tack snälla för att ni är ni!
 
Diego namngas efter stade San Diego och han kommer växa och bli en helt fantastisk grabb. Jag önskar Diego och hans nya familj ett stort lycka till!
 

13 VECKOR

Så var dagen här, 13 veckor och vi är inne på min sista tid med dessa fabulösa ungkatter. Jag har haft en helt magisk tid med mina små och kommer sakna dem något kopiöst. Att mamma Shenzi nog tycker detta ska bli skönt kan jag garantera men tomt kommer det absolut bli.
 
Alla små är tingade och kommer flytta denna helg så istället för vikter etc nu så blir det bild och info per kattunge sen istället.
 
Jag fick till ett moment här idag som jag gärna delar med mig av.. Alla mina 7 katter tillsammans på en bild. Dåligt ljus men ändå! Lycka och allra mest Kärlek!
Tack för att ni följt bloggen denna tid. På återläsande.
Mamma Shenzi, Trinity, Holly, Cali, Miranda, Diego och Sanoma!
 

TRINITY LETAR EFTER SITT NYA HEM


FAMILJENFör kontakt gällande bebisarna som ärflyttredo till nästa helg, kontakta:
Ekman_linda@hotmail.com 

HOLLY
RSS 2.0