MYSAN SYDNEY

Sydney letar fortfarande efter ett hem där hon kan få vara den underbara katt hon är. Spinnkatt nummer ett har ni här och det är så mycket bus och kärlek i denna lilla kropp. Hon tycker om att ligga nära och älskar gos. Är Sydney rätt katt för er familj såhär när hösten närmar sig, kontakta då mig för ett första besök.
ekman_linda@hotmail.com
 

MIRRALIS ALICE

Idag var det dags för fröken Alice att få flytta hem till sin nya familj. För tillfället finner man Alice i Västra Frölunda hos ett helt underbart par, men framöver är det Skövde som gäller. Min chokladhona Alice önskar jag och mamma Shenzi all lycka till och jag ser fram emot att få följa dig på ditt instagramkonto.
 
Flyttvikt den 9 augusti: 1868 gram
 

SYDNEY

Eftersom fröken Alice redan är tingad så kommer vi denna vecka endast få se en härlig bild på den vackra Sydney. Tjejen är super mysig, spinner för minsta lilla och är alltid sugen på bus. Sydney letar nu efter sin familj då mamma katt har tröttnat och hon från imorgon är ensam kvar här hemma.
 
Är ni rätt familj för Sydney? Hör då av er till mig på ekman_linda@hotmail.com
 
 

15 VECKOR

Tänk att det redan gått 2 veckor sedan de tre små flyttade, kvar just nu är Sydney och Alice och tjejerna har det så mysigt tillsammans. 
 
Idag hade vi besök här hemma och det har beslutats att Alice kommer flytta om en vecka.
Vikter
Sydney: 1921g -- Alice: 1818g
Damen till vänster letar fortfarande efter sin familj <3
 
 

RSS 2.0