10 VECKOR

10 veckor och två små godingar som är tingade.

Förra veckan var vi hos veterinären för en första vaccination, de små var väldigt duktiga. Killarna var lite försiktigare än tjejerna men ingen av dem sa ett ljud. Vi har testar lite kloklippning men att sitta still för länge är inte kul alls, helst inte när de andra fyra springer runt.

Vi har haft besök av en helt underbar familj från Kållered som beslutade sig för att Darwin blir deras nya familjemedlem och jag förstår dem, en sådan kelgris!

Så nu är de två blå tingade och resterande sötnosar letar efter sina hem. De små ska lämna boet vecka 29 så tiden börjar bli knapp. Det gäller verkligen att mysa till tusen!

 

Vikt för denna vecka (dem går upp bra nu)

Darwin 1130g blåmaskad hane, Tingad

 

Alice 1150g chokladmaskad hona

 

Sydney 1193g chokladmaskad hona

 

Byron 1306g bruntabbymaskad hane

 

Adelaide 1040g blåmaskad hona, Tingad

 

 

För er som är nyfikna på pappa katt (eller vill ha en choklad hane eller en (sjukt söt) sköldpaddshona, besök Chanjelis.se - Ceasar heter Pappa katt.

 

 Byron, Alice och Sydney

9 VECKOR

Tiden rullar på och mina busar är redan 9 veckor. Imorgon har vi vårt första veterinärbesök och då ska samtliga få sina första vaccinationer så det blir spännande att se hur det går.
Alla fem är sådana personligheter och så himla mysiga. Det är inte lika mysigt när man vill sova och alla fem ska busa i sängen men sådant får man ta... Och flytta dem till vardagsrummet istället. Vi har haft besök här hemma också och det verkar som att Adelaide får stanna här i Göteborg.
 
Darwin 977g - blåmaskad hane
 
Alice 1010g chokladmaskad hona som inte gillar att fotas
 
 
Sydney 1046g chokladmaskad hona
 
 
Byron 1156g bruntabby hane
 
 
Adelaide 1001g blåmaskad hona - TINGAD
 

8 VECKOR

Avmaskning klar, det var väl inte världens roligaste att mumsa detta piller men jag tror att om dem fått välja mellan detta och den gamla metoden med en sorts kräm så är nog detta lätt valet. Jag har nu lagt ut en annons på de fem små så nu inväntas det med spänning för att få se vilka härliga familjen goingarna hamnar hos (såg att jag skrev lite fel på färgen i annonsen, det är nedan som stämmer). Dem alla fem har verkligen sina egna personligheten och är så ljuvligt söta. Söta är dock inte deras klor och vi har ännu inte fått till en kloklippling.
 
Vikt och bilder på de små 8 veckor gamla
 
DARWIN, 785g Blåmaskad hane
 
ALICE, 830g Chokladmaskad hona
 
SYDNEY, 892g Chokladmaskad hona
 
BYRON, 947g Bruntabbymaskad hane
 
ADELAIDE, 828g Blåmaskad hona
 
 

ALLA 5

 

7 VECKOR

Tiden flyger iväg och de små blir allt större och större. Dem är nu 7 veckor och denna vecka ska vi kicka igång med både avmaskning och testa kloklippning. Vi får återkomma om hur det går.
 
Darwin 609g
 
Alice 665g
 
Sydney 751g
 
Byron 785g
 
Adelaide 669g
 

6 VECKOR

I tisdags blev kattungarna 6 veckor men eftersom jag då var utomlands så kom ingen uppdatering. Min bror tog hand om mina små, stort tack! så vikt fick jag allt. Tog en liten gruppbild på goingarna idag så här kommer vikter och en bild.
 
DARWIN, 420g
ALICE, 531g
SYDNEY, 589g
BYRON, 629g
ADELAIDE, 543g
 
Alla går upp ca 100g i veckan så det känns hur bra som helst!
 
Från vänster, Sydney, Byron, Alice, Darwin och längst fram Adelaide.
 

RSS 2.0