6 VECKOR

Tiden flyger iväg på mängder av sätt. Mina små är nu 6 veckor och det äts för fullt och tyvärr också, bajsas och kissas det lite här var (sängen är bekväm och bra). Shenzi tycker visst det var viktigare att lära fem små vart man går på toa, istället för nu två. Pojken är betydligt duktigare är Madison, men hon ska lära sig hon också såklart.

Det börjar närma sig kloklippning och avmaskning, oj vad tiden går som sagt.

Madison är absolut mer framåt av de två, men Brooklyn vinner lite på gos-sidan.

Fredagen den 25 maj, 6 veckor gamla och Brooklyn (till höger och överst) vägde 746g och Madison vägde 604g.

 
 

5 VECKOR

Det kan bero på att dom endast är två, men allt går så fort med denna kull. Det känns verkligen som att dom ligger två veckor (eller fler) föra mina tidigare kullar i utvecklingen. Nu mumsas barnmat samt vattenmixad torrfoder hur bra som helst. De små vill vara med överallt och hela tiden och dom är som sagt sjukt mysiga. Jag tror både Madison och Brooklyn har samma färg men exakt vilken det är vet jag fortfarande inte, det är det enda som tar lång tid med denna kull - att bestämma färg. Tidigare har man haft ett par olika färger och då har färgerna blivit så tydliga, nu har jag inte den lyxen, så färgbestämningen får vänta lite.
 
Båda två har vågat sig ut på balkongen men det är lite skarpt ljus så dom är hellre inne.
5 veckor gamla och Brooklyn (överst) väger 598g och Madison väger 533g. (hon ville dock inte alls väga sig så några gram till tror jag egentligen det ska vara.
 
 

4 VECKOR

Fyra veckor har passerat och likaså 1 månadssträcket. De två små är ljuvliga. Otroligt sociala och springer runt hela lägenheten. Lite smått har dom börjat äta lite barnmat men än är mamma mest intressant. Det är fortfarande lite oklart med färg på dom, choklad eller blått? Det är frågan det. Det är så himla kul att dom har varann och dom har verkligen så kul ihop. Hur ska det gå den dagen som Brooklyn flyttar? (Det tar vi då)

Brooklyn (överst) vägde i fredags 481g och Madison vägde 450g.

 
 

3 VECKOR

Hela tre veckor har gått och mina två små växer så det knakar. Vanligtvis brukar jag vänta 4 veckor innan vi börjar med barnmat, dessa två kommer få smaka mat redan under veckan. Dom är helt underbara och lyssnar när man pratar med dom. Jag har spanat deras färger noga och skulle chansa på två blåa men spikar det inte än. Det jag däremot kan spika är att Brooklyn blir solid och Madison kommer bli min drömvariant - Sköldpaddstabby, detta har jag längtat efter sen mamma fick det i en av sina tidiga kullar. Det är så vackert och då hennes pappa är röd är det garanterat att hon blir sköldpadda - hennes mamma är tabby så hon skulle kunna bli även det, jag har hoppats och nu börjar man se tabbydragen vid näsa, ögon och öron. Så underbart!
 
Brooklyn har nu kommit ifatt syrran och bägge småttingar väger 379g
Brooklyn till vänster och Madison till höger.
Här tillsammans med världens vackraste mamma Shenzi!
 

2 VECKOR

Då jag själv var bortrest dagen de små blev två veckor så hjälpte min underbara syster till med bilder och vikt. Tack! Denna kull utvecklas helt otroligt fort, dom har redan börjat klättra ur lådan, dom är otroligt keliga och ögonen gick som tidigare nämnt väldigt fort. Båda två är väldigt mysiga och spinner hur högt som helst. Dom har lärt sig att om man ställer sig i öppningen när matte kommer så blir man buren ut - funkar varje gång. Jag är så glad för denna lilla kull och väntar nu med spänning på att få se färgen utvecklas. Choklad eller blå tror vi på.
 
Madison vägde i fredags 295g och Brooklyn vägde 270g.
 
 

RSS 2.0