28 juni 2013

11 VECKOR

KULL 2 - SHENZI

28 juni 2013, bebisarna blir idag 11 veckor.

Nu får någon snart stoppa tiden, bebisarna växer allt för fort. Tänk att mina fyra små pärlor redan blir 11 veckor idag. Det är helt sjukt. Dem är så mysiga hela bunten att det känns sjukt svårt att ens tänka tanken på att dem inom ett inte allt för sen framtid, kommer att flytta. Grace och Mile letar fortfarande efter sina familjer men Baby och Sanibel är redan tingade.

Idag var det dags för den tredje avmaskningen, dem har börjat lära sig nu så när den lilla sprutan med medlet åker fram – försvinner de små bort. Som tur är går det ganska fort att få i dem allt så dem glömmer fort.

Här hemma har balkongen glasats in, vilket stora som små katter gillar skarpt. Nu får dem springa ut och in hur mycket dem vill och detta försvårade något när kameran skulle fram. Bebisarna är just nu överallt. Grace och Mile lekte för fulla muggar när jag lyckades knäppa i alla fall några bilder när dem satt still. Baby och Sanibel fick jag fota fort efter uppvaknande.


Alla bebisar har nu gått upp snabbt i vikt och väger alla över kilot:

Vad har hänt i veckan och vikt;
Mirrali’s GRACE – Brunmaskad hona. 1081g elva veckor gammal. LETAR EFTER SIN FAMILJ


Mirrali’s BABY – Lilamaskad hona. 1013g elva veckor gammal. TINGAD – Kan stolt berätta för Babys nya ägare att blötmat numer är en stor succé!



Mirrali’s SANIBEL – Chokladmaskad hona. 1062g elva veckor gammal. TINGAD

Mirrali’s MILE – Brunmaskad hane. 1100g elva veckor gammal. LETAR EFTER SIN FAMILJ
 

21 juni 2013 – tio veckor


Baby och Sanibel

Mile och Grace
 
Nästa veckas inlägg kommer tyvärr inte kommer på fredagen, men så snart som möjligt kommer dem upp. Så håll utkik!