31 maj 2013, bebisarna blir idag 7 veckor.

Det är fyra vildar jag har här hemma. Alla fyra har så kul ihop och det skuttar och det busas, därför fick det denna vecka bli lite mixade kort på när bebisarna leker. Inget verkar kännas för högt, lågt, mörkt eller ljust för de små – så länge det är något alls så ska det inspekteras. Man kan sitta och kolla på deras lek i timtal. Ibland blir leken lite väl hård verkar det som, stackar damen Grace ser just nu ut att vara värst. Ett litet rivsår på överläppen inger kanske lite respekt? Vem vet. Tuff är hon den lilla i alla fall. Jag som så sent för någon vecka sedan kallade henne för Dam – det fick man ju äta upp.

Idag var det också dags för avmaskning för första gången, detta medel som inte alls verkar smaka gott. Coolingen Grace tyckte om medlet det minsta och satte sig bredvid dem andra och mest fnös. De tre andra sprang direkt till mamma som erbjöd lite tröst och mat.

Nu lite info kring vad Grace, Baby, Sanibel och Mile hittat på den senaste veckan.

Grace på upptåg, att klättra är väl kul? Mamma tittar misstänksamt på...

Mirrali’s GRACE – Damen som numer har en gangster look. Då rivmärket var så pass litet och kattungar läker fort var det inte lätt att få till en bild på ”skadan”. Får se om hon har kvar det tills nästa veckas inlägg och om tjejen behagar sitta still. Brunmaskad hona. 585g sju veckor gammal.

Baby är inte den som är den, finns det mat - då är hon där!

Mirrali’s BABY – Gullungen som verkar vara mest bus i, det sits inte still i mer än några sekunder ska ni veta. Det är också Baby som är först framme vid dörren när man kommer hem. Det är också Baby som inte orkar vänta på servering av mat i vardagsrummet utan hon passar på att äta när dem stora katterna får man i köket, kanske hinner man busa lite mer då?. Lilamaskad hona. 664g sju veckor gammal.

Kanske att inga av syskonen bus ser en om man sitter bakom gardinen?

Mirrali’s SANIBEL – Bebisen som är den enda som idag är bokad och hon är förtjusande. Sanibel och Mile verkar ha blivit lite av bästisar så dem sover, äter och busar ihop mest hela tiden. Chokladmaskad hona. 645g sju veckor gammal.

Mile tycker mamma passar perfekt som sittdyna när man ska kolla tv.

Mirrali’s MILE – Världens finaste brunmaskade pojke. Att man kan vara så charmig och så tanig trots att vikten ökar rejält för varje vecka. Kan hända att allt skuttande tar upp mycket av all den mat som äts? Mile är nämligen förste man på maten i vardagsrummet, vare sig det är blötmat, barnmat, torrfoder eller vatten – ställs det fram så är Mile där. Brunmaskad hane. 574g sex veckor gammal.

Mile och Sanibel på ett gemensamt uppdrag...

Efter att ha blivit avmaskade, så mös tre av de fyra bebisarna med mamma Shenzi, Den bittra Grace höll sig i huset lite vid sidan av.

31 maj 2013 – sju veckor