17 maj 2013, så mycket mer är Norges nationaldag – Idag är det nämligen bebisarnas fem-veckorsdag.

Det här med att gå på toa precis där matte vill funkar bättre i tanken än i praktiken, men här ger man inte upp. Ibland får man ställa tillbaka samma kattunge ca 15 gången på lådan innan den äntligen ger upp sina egna kissplaner och faktiskt följer min. Sedan när man är på jobbet kissar dem ändå där dem vill, som tur är, är detta ställe en plats där jag lagt ett plastat tygstycke så städningen blir kanske minimal ändå.
Denna vecka har alla fyra små bestämt sig för att mat i alla dess former, hårt eller torrt, mjukt eller ej, Allt är gott. Det är riktigt härligt. Nu är alla bebisar även över 400grams gränsen.

Nu lite info kring vad Grace, Baby, Sanibel och Mile hittat på den senaste veckan.

Vad har hänt i veckan och vikt;


Mirrali’s GRACE – Damen med blicken, man smälter när hon tittar rakt in i ens ögon med sina blåa små. En riktig liten dam som gärna är med på bus. Brunmaskad hona. 439g fem veckor gammal.
 

Mirrali’s BABY – Baby är en gullunge som fångat en familjs ögon. Baby är litegrann på första tjing prem. Bokad. En rar liten tjej som snabbt snurrar om för bus och skutt, denna tjej kommer ganska högt. Lilamaskad hona. 433g fem veckor gammal.
 

Mirrali’s SANIBEL – Sanibel har hittat sin familj och kommer så småningom flytta till Borås till familjen Persson. Tjejen är väldigt mysig och ligger gärna nära nära. När de andra ligger och sover i en hög, då traskar Sanibel gärna över till mitt knä och kryper upp. Chokladmaskad hona. 417g fem veckor gammal.
 

Mirrali’s MILE – Mile som alltid lyckas se så liten och tanig ut – Denna vecka är inget undantag. Denna kille är något av det mysigaste jag vet, som jag vill vara nära och bara vara. Sitter man på golvet så tar det inte många minuter fören han sitter bredvid. Brunmaskad hane. 403g fem veckor gammal.

 

17 maj 2013 – fem veckor

 

 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress