16 VECKOR

Två otroligt charmiga killar söker fortfarande efter sina familjer. 
Mirralis Olivin - en lilatabbymaskad hane samt Mirralis Charon en brunmaskad hane vill hitta sina nya hem där dem blir älskade för dem som dem är. Två riktiga gosingar som älskar att vara en nära och som vet hur man busar loss. Killarna är bästa vänner och kommer bli det perfekta sällskapet för rätt familj/familjer.
  • Avmaskade tre gånger
  • Chippade
  • Besiktigade (denna görs om innan flytt)
  • Registrerade med stamtavla
  • Vaccinerade två gånger
Men främst av allt - dem är världens goaste grabbar!
 
 
 
 
 
 
 

TVÅ FINA GRABBAR SOM LETAR EFTER SITT NYA HEM

Mirrali's Charon - Brunmaskad Hane samt Mirrali's Olivin - Lilatabbymaskad Hane.
 
Charmigare och goare killar får man allt leta efter. Här hittar ni två grabbar som kan mysa in sig i vems hjärta som helst. Vi har min mammas favorit till vänster och min till höger - jag vet att man inte ska favorisera men det är två fina killar jag har.
 
Är du intresserad och vill veta mer om någon av mina grabbar så är det bara att höra av sig: ekman_linda@hotmail.com
 

MIRRALIS SELENE

Fredag den 8 augusti var det dags för Selene att säga hej då och flytta till sin nya familj i Skövde. Tjejen är så mysig och kan verkligen spänna sina vackra ögon i en. Vi önskar både Selene och familj ett stort lycka till!
 
Selene flyttvikt: 1438g

POJKARNA KVAR

Mirrali's Charon - Brunmaskad Hane samt Mirrali's Olivin - Lilatabbymaskad Hane.
 
Då Selene nu blivit tingad och ska flytta till Skövde på fredag så har jag två grabbar kvar som letar efter sina familjer. Charmigare och goare killar får man allt leta efter. Här hittar ni två grabbar som kan mysa in sig i vems hjärta som helst. Vi har min mammas favorit till vänster och min till höger - jag vet att man inte ska favorisera men det är två fina killar jag har.
 
Är du intresserad och vill veta mer om någon av mina grabbar så är det bara att höra av sig: ekman_linda@hotmail.com
 
 

MIRRALI'S LUNA

Igår den 4 augusti var det så dags för den andra lilla att flytta. Luna kommer hålla sig här i Göteborg och hennes nya familj Charlotte. Tjejer har redan myst in sig hos sin nya ägare och här hemma saknar man hennes spinnande.
 
Luna flyttvikt: 1293g 
Jag säger lycka till, till Luna och Charlotte! Ni kommer få det så bra tillsammans :)
Det verkar som att även Luna får behålla sitt namn.
 

MIRRALI'S THEIA

Idag började det roliga för en familj och det lite tråkigare för min, bebis nummer ett har nu lämnat hemmet och åkt på nya äventyr. Theia fick äntligen åka till Amanda med familj och hon kommer få det såå bra!
Tack till Amanda, Linda och hela ligan som var här idag för att ni är så fina och för att ni kommer ge Theia det bästa livet hon kan få. Ta hand om henne och älska henne för den hon är.
 
Theias flyttvikt: 1454g 
Theia kommer få fortsätta heta Theia :)
 

13 VECKOR - 3 MÅNADER

Denna vecka får det bli lite special då bebisarna igår (torsdag) blev 13 veckor samt idag den 1 augusti blir 3 månader. Dessa bilder kommer lite sent men jag har inte hunnit få upp dem tidigare samt att bebisarna var såå trötta efter att vi kom hem från veterinären.
Vi var då på plats hos veterinären idag och chippade, vaccinerade för andra gången samt besiktigade alla fem. Som dem busade och som dem alla charma veterinärerna! Helt underbart att se hur sociala och mysiga dem verkligen kan vara.
 
Allt gick så fint så och alla mår nu bra och är pigga som vanligt. 
Imorgon är det dags för Theia att flytta, känns märkligt att det redan är dags men så är det. Veckans vikter en sista gång!
Mirrali´s Charon!  
Tretton veckor: 11457g - äntligen som nummer två när det gäller vikten. Charon är en brunmaskad hane som fortfarande letar efter sin familj att älska och få leva ett långt mysigt liv med.
 
Mirrali´s Theia! -Tingad och ska flytta till Amanda med familj.
Tretton veckor: 1423g. Theia kommer alltså imorgon att bli nummer ett att flytta från mamma och syskon. Theia är en bruntabbymaskad hona.
 
Mirrali´s Luna! -Tingad och ska flytta till Charlotte
Tretton veckor: 1407g Luna är en chokladtabbymaskad tjej och kommer bli nummer två att flytta i början av nästa vecka.
 
Mirrali´s Selene!  
Tretton veckor: 1334g. Selene är en chokladtabbymaskad hona som letar efter sin härliga familj.
 
Mirrali´s Olivin!  
Tretton veckor: 1746g Olivin letar fortfarande efter sin familj och är en lilatabbymaskad hane som är förste man att komma över hela 1700g.

RSS 2.0