8 VECKOR

Vi har redan kommit fram till vecka 8 och jag har nu hand om alla mina underbaringar själv igen. Tack återigen mamma för all hjälp under den tid jag var bortrest, du är bäst!
När vi kom hem igen till lägenheten så var det som att allt löste sig för dem små och lådan är numer det enda stället vi här hemma kallar för toalett, underbart. Idag var det dags för den första avmaskningen (jag gör detta tre gånger innan flytt) och det var ingen jätte hit men inte allt för farligt heller. Dem smaskade lite men då det hela skedde mitt under lekstund så var dem snart upptagna av andra mer roliga tankar igen. Även fotograferingen skulle ske under lekstund så bilderna blev kanske inte de bästa, men vad gör la det. Nu ligger dem alla fem och sover så jag passar på att få upp detta inlägg när jag ändå har en lugn stund. För lugna stunder - det har man inte allt för många av med fem bebisar.

Mirrali´s Charon!  
Åtta veckor: 697- man märker att dem äter mycket mat nu, vikterna går snabbt uppåt.
 

Mirrali´s Theia!   - Tingad
Åtta veckor: 763g
 
Mirrali´s Luna!  - Tingad
Åtta veckor: 800g
 
Mirrali´s Selene!  
Åtta veckor: 807g
 
Mirrali´s Olivin!  
Åtta veckor: 899g
 
 
 

7 VECKOR

Sötast i stan är dem mina goingar. Mamma har varit fotograf även denna vecka och hon gör ett sådant brilliant jobb. Nästa vecka är jag tillbaka som fotograf igen men vill passa på att säga ytterligare ett stort tack för all hjälp till min kära mor.

Charon vikt 7 veckor: 588gram


Theia vikt 7 veckor: 672gram


Luna vikt 7 veckor: 687gram - Luna är tingad.Delen vikt 7 veckor: 703gramOlivin vikt 7veckor: 753gram
6 VECKOR

Att dem små är sällskapliga råder det inga tvivel om. Så snart man kommer in i ett rum där dem är så springer dem på sina små ben i ett rasande tempo för att hinna först fram och hälsa. Min mamma har denna vecka tagit hand om mina små och vilka härliga bilder hon fått till. Tack finaste mamma, mammas uppföddning hittar man om man söker på Chanjelis. 
Veckans vikt:
Charon är fortfarande minstingen men så glad han är i mat så kan han nog snart vara ikapp sina syskon. 
Sex veckor: 470gramTheia blir ju bara så söt på bild, självklart även i verkligheten, men hennes färger funkar riktigt fint på bild.
Sex veckor: 551gram


Luna min fina tös. Älskar hennes lite kaxiga uppsyn på denna bild. Ser ut som att hon precis blivit väckt och inte är helt nöjd med det.
Sex veckor: 565gram


Selene (uttalas Selen - man kan tänka lite Celine Dion så kanske uttalet blir lättare) är störts bland töserna och nummer två fortfarande i kullen.
Sex veckor: 573gram


Olivin min ljusa lilla kille är helt fantastiskt mysig och är fortfarande störst i kullen och först över 600gram.
Sex veckor: 610gramMamma lyckades också få till grupp-bild utan dess like. Tack!5 VECKOR

Idag hade jag noll tid att få till en bild på mina små som växer så dem knakar så det blir en samlingsbild (av sådär kvalitet)
Från vänster (fram) Charon, bakom Olivin, Theia, Selene och Luna.
 
Mina goingar äter numer bra med mat, Selene är inte lika förtjust som dem andra men det ska nog ge sig det också. Inte riktigt rumsrena, även om dem enbart visade upp sin fina sida idag när mamma var på besök men ändå. Dem är nu med mycket mer än innan och springer efter mig och dem stora katterna överallt vilket är super mysigt.
Vikt vecka 5:
Mirrali´s Charon!  
Fem veckor: 333g
 
Mirrali´s Theia!  
Fem veckor: 461g
 
Mirrali´s Luna!  
Fem veckor: 453g
 
Mirrali´s Selene!  
Fem veckor: 443g
 
Mirrali´s Olivin!  
Fem veckor: 457g
 
Mamma är såklart alltid bäst!
 


RSS 2.0