10 maj 2014

1 VECKA

Allmänt

Tiden går så fort och i torsdags så blev de små en vecka gamla. Veckan har gått riktigt bra och två av godingarna har fått mycket färg - Känns som att dem kan bli bruna. De andra är lite svåra än så spänningen är på topp. Pojkarna är lite snabbare än tjejerna när det gäller att öppna ögonen, än är inga öppna men lilla gul och blå har i alla fall två glipor.
Denna bild tog jag på mamma Shenzi och bebisarna idag.
 
Lite info om Lilla BLÅ:
Lilla Blå är en otroligt gosig kille med mycket färg på ögon och nos. Jag tror han kommer bli brun.
En vecka: 128g
Som man ser på bilden så har Lilla Blå börjat öppna sina små ögon.
 
 
Lite info om Lilla RÖD: 
Lilla Röd har också hon fått väldigt mycket färg, mest av alla hittills och hon blir nog brun.
En vecka: 148g
Sötnosan är väldigt lugn av sig och bryr sig inte så mycket om att man lyfter upp henne eller lägger henne ensam några sekunder.
 
Lite info om Lilla GRÖN:
Lilla Grön har väldigt ljus insida av öronen så jag börjar fundera lite kring tabby? Shenzi är själv tabby men hittills så har ingen av hennes bebisar blivit det. Kan lilla Grön bli den första?
En vecka: 147g
Goingen är lite kinkig och vill helst ligga när mamma eller över sina syskon. Bilden fick tas fort för hon mjaua så mycket att Shenzi kom springandes. Grön är den tjej som kommit längst med ögonen, även om det inte är långt alls :)
 
Lite info om Black Pearl:
Black Pearl väger mest i kullen, hon är inte störst men antagligen störst i maten. Hon är så otroligt charmig men färg är väldigt oklart... Blå?
En vecka: 163g
Det ska bli väldigt spännande att se hur denna tuffing utvecklas. Som ni ser på bilden så är högeröga på öppningsväg.
 
Lite info om Lilla Gul:
Lilla Gul är störst i denna fem-kull och väger näst mest. Han är ljusast i kullen också och det känns väldigt spännande... Kan han kanske bli lila?
En vecka: 160g
Killen är väldigt mammig och en charmknutte ut i fingerspetsen. Färgen på honom ska bli väldigt intressant att se. Ögonen är verkligen på väg här!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress