BILDER LÖRDAGSMYS12 VECKOR

Nu börjar flytten närma sig på allvar. Efter en förvånande tvist har jag fortfarande tre små till salu, Cali blev tingad i veckan men nu är Diego på nytt en av dem som letar efter sin familj.
Denna vecka fick jag ta bilderna på torsdagen så vikten kommer lite i efterhand!
 
Bebisarna blir mer och mer personligheten och det känns så märkligt att dem snart ska flytta. Nästa vecka har vi bokat in veterinärbesök för att få gjort deras andra vaccination samt chippning och besiktning. Deras pärmar är också snart klara, bara de sista bilderna som ska skrivas ut.
 
CALI 12 VECKOR, Vikt:1431g   TINGAD
 
TRINITY 12 VECKOR, Vikt: 1228g  Trin letar fortfarande efter sin familj, hon är en bruntabbyhona som jag äntligen fick bra bilder på så hon får två själv.
 
 
SANOMA 12 VECKOR, Vikt: 1209g  TINGAD och får snart Äntligen flytta till sin härliga familj
 
HOLLY 12 VECKOR, Vikt: 1414g  TINGAD
 
DIEGO 12 VECKOR, Vikt: 1213g  TINGAD
 
 
Fick till riktigt söta bilder på Trinity och min äldsta hona Miranda och var bara tvungen att lägga med den.
 
 
 
 

11 VECKOR

Igår den 23:e oktober firades den 11 veckan i mina smås liv. Det var på nytt dags för avmaskning och den är det nog skönt att den är klar nu för uppskattad var den inte.
Denna gång tog jag bilderna lite mer i farten och Cali var högt o lågt så hennes kanske inte har den bästa av skärpor. Diego var lite blyg men satte sig snällt för en bild. Sanoma och Trinity var lite sega så där blev det halv-sova bilder. Alltså dessa små liv är helt fantastiska, så mycket bus och kärlek. Jag får erkänna att jag sovit på soffan en gång denna vecka eftersom alla sju (mina fem små + de två stora) bestämde sig för att okupera varje hörn av min säng (som är 1.80 bred!!) Men det blev ju ännu mysigare när dem insåg att man låg i soffan och alla ville sova där istället. 
Jag får nästan lite panik när jag inser att både Diego och Sanoma har flyttat om två veckor!
Trinity, Cali och Holly letar dock fortfarande efter sina nya hem.
 
CALI 11 veckor, vikt 1305g - TINGAD
 
 
TRINITY 11 veckor, vikt 1093g - LETAR FORTFARANDE EFTER SIN FAMILJ
 
 
SANOMA 11 veckor, vikt 1074g - TINGAD
Så lik sin mamma på denna bild
 
 
HOLLY 11 veckor, vikt 1323g - LETAR FORTFARANDE EFTER SIN FAMILJ
 
 
DIEGO 11 veckor, vikt 1178g - LETAR PÅ NYTT EFTER SIN FAMILJ
På grund av att den bortsprunga katten som tidigare bott hos familjen kommit hem igen. Önskar er all lycka till med er going!
 
 
HOLLY & CALI
 
 

10 VECKOR

Tiden rusar och går allt för fort, ja jag säger kanske det varje vecka men den gör ju det.
Idag blir de små hela 10 veckor och idag gjorde dem denna del av "uppfödarjobbet" så himla enkelt för mig. Jag vägde Trinity, satte henne i soffan och gjorde det samma en efter en, alla satt kvar förutom Holly som var nummer två i vägningen. Hämtade henne och alla satt så fint så (eller ja Trinity låg) och så var det bara att fota. När jag var nöjd så blev Holly sugen på bus och hoppade iväg. Alla dagens bilder är alltså tagna vid samma tillfälle med bebisarna på rad. Tack säger jag för det!
 
 
Igår hade vi besök av Sanomas familj och även Diegos matte har jag under veckan pratat ihop mig med. Cali, Trinity och Holly letar fortfarande efter sina nya familjen. Vill man veta mer om tjejerna så finns jag på mejladressen: ekman_linda@hotmail.com
Det är super kul att folk hör av sig och ställer frågor om mina små, jag uppskattar också väldigt när dem/ni som inte längre är intresserade talar om detta så jag kan lägga mitt fokus och min energi på annat. Jag vill inte låta otrevlig utan Alla får gärna höra av sig och ställa frågor, men jag uppskattar verkligen återkoppling på mina svar. 
Dem är flyttklara den första helgen i november och är då vaccinerade (x2) avmaskade (x3) chippade, registrerade med stamtavla i Stjärnkatten, dolda fel försäkrade i IF och besiktigade av veterinär.
 
Mina små säljs främst som sällskap och jag letar efter hem där mina katter blir behandlade som familjemedlemar och där tanken är att dem ska få stanna livet ut.
 
Mycket text idag men här kommer nu äntligen bilder och vikt information :)
 
CALI 10 veckor: 1165g
 
TRINITY 10veckor: 874g
 
SANOMA 10veckor: 1126g
 
HOLLY 10veckor: 1163g

 
DIEGO 10veckor: 1234g
 
 
 
 

9 VECKOR

Idag blir de små hela Nio veckor gamla, sjukt vad fort det går!
 
När de små nu blivit nio veckor så var det idag dags för ett besök hos veterinären och den första vaccinationen, jag/man gör två sådana innan flytt. Idag ska vi också ha avmaskning igen men det får bli till kvällen, vill inte bråka med dem allt för mycket. Småttingarna är lite trötta efter veterinärbesöket, ja för jösses vad folk la märke till dem. Dem är så söta att självklart ville alla titta och oja sig, jag kan ju bara hålla med och nöjt se på.
 
Lite kul var att alla bebisar var lite avvaktande inför att lämna buren hos veterinären, alla utom Trinity! Trinity är den av de små som är försiktigast här hemma men jösses vad hon tog för sig. Var ute på två sekunder och sprang runt. Då jag hade kattungar med mig så fick vi besök av två sköterskor, inte för att det behövdes utan för att dem ville titta på dem små. En av sköterskorna fastande direkt för Sanoma, tur för henne att hon redan är tingad annars hade hon lagt beslag på henne direkt.
 
Veckan bilder fick jag inspiration av från Cali som ställde sig på min väska i hallen, sen satte jag dit resten också och jag tycker det blev riktigt bra.
 
I veckan blev dem små också två månader!
 
CALI 9 VECKOR vikt: 1017g 
(Cali är en blå tjej som fortfarande letar efter sin familj)
 
 
TRINITY 9 VECKOR vikt: 768g 
(Trinity är en bruntabby-tjej som fortfarande letar efter sin familj)
 
SANOMA 9 VECKOR vikt: 983g 
(TINGAD)
 
 
HOLLY 9 VECKOR vikt: 1021g 
(Holly är en brun tjej som fortfarande letar efter sin familj)
 
DIEGO 9 VECKOR vikt: 1043g 
(TINGAD)
 
 
När mina små flyttar är den vaccinerade och chippade, dolda fel försäkrade i IF, avmaskade, registrerade med stamtavla i stjärnkatten och allt annat som gör dem redo för flytt den första veckan i november.
 
Vid intresse så nås jag lättast på ekman_linda@hotmail.com

8 VECKOR

Vi är inne på en vecka där det egentligen inte händer något men ändå så mycket. Dem har nu upptäkt att man kan sova i sängen så innan jag hade hjärta att stänga dem ute så slutade det med att jag själv sov på soffan med Cali en natt. Numer är sovrumsdörren stängd och öppnas på morgonen så alla får komma in. Denna vecka har Diego blivit tingad. Vilket kvar ger oss de fantastiska Cali, Trinity och Holly. Cali är det mer fartfyllda och Trinity den lite lugnare medan Holly är den som pussas allra mest. Tror deras personligheter kommer komma starkt den närmsta tiden.
I veckan framför oss har vi både avmaskning 2 och vaccination 1 så den veckan tänker vi inte allt för mycket på nu.
 
Kullen är flyttklar den första veckan i november så man känner att det närmar sig.
Stamtavlor till alla fem är nu beställda och registreringen är i full gång. Innan flytt ska dem även (förutom vaccinationen) få varsitt chipp, bli besiktigade av veterinär och dolda fel försäkras i IF. Pärmarna jag skickar med de små ska också skapas.
 
Men här kommer nu veckans bilder och vikter.
CALI 8 VECKOR, vikt 913g
 
 
TRINITY 8 VECKOR, vikt 772g
 
 
 
SANOMA 8 VECKOR, vikt 887g
 
 
HOLLY 8 VECKOR, vikt 915g
 
 
 
DIEGO 8 VECKOR, vikt 931g
 
 
Kullen från vänster: Trinity, Diego, Holly, Sanoma & Cali
 

RSS 2.0