5 VECKOR

Tisdag den 23 maj och mina fem små är goare och sötare och mer äventyrsfulla än aldrig förr. Denna kul har så långt vart helt fantastiska, Mamma Shenzi har lärt dem att gå på lådan, att städa upp efter sig och ja, alltid vara där man är. Tänk om allt kan få fortsätta att gå såhär smidigt. 
 
Idag hade jag besök av mamma och Rose-Marie som hjälpte mig klura ut färgerna, och ja - jag hade rätt, woho.
 
Darwin, Blåmaskad hane: 318g
 
Alice, Chokladmaskad hona: 427g
 
Sydney, Chokladmaskad hona: 483g
 
Byron, Bruntabbyhane: 507g
 
Adelaide, blåmaskad hona: 449g
 
 

4 VECKOR

Och inte en lugn stund sen jag kom hem. Idag var det första gången som de små mötte mig (precis som mamma och Miranda alltid gör) i dörren - i alla fall två av dem. Det var också idag första gången som annan mat än den från mamma varit intressant. Mini-pojken (minstigen i familjen) mumsade som aldrig förr så det känns bra.
 
Jag fick vägt alla små men det gick inte att få till några bilder idag, men en lite halvdan gruppbild blir det i alla fall.
 
 
 
Vikter:
Darwin, blå hane, 264g
Alice, choklad hona, 344g
Sydney, choklad hona, 380g
Byron, bruntabbyhane, 417g
Adelaide, blå hona, 374g
 
Jag är inte helt säker på färgerna, inväntar min mors tankar också.

3 VECKOR

Tre veckor unga är mina ljuvliga små kattbebisar. Igår var första gången jag kom hem från jobbet och som alla kattungar nästan studsade i lådan för att få nå upp till kanten och hälsa mig välkommen hem. Dem är fruktansvärt söta och något av det bästa som finns är att stoppa ner huvudet i deras låda för då kommer alla fem fram och puffar en i ansiktet. Alla fem har öppnat sina ögon, Alice är fortfarande lite röd men alla verkar må hur fint som helst. Byron blir allt mörkare men är nog den största charmknutten av dem. Darwin är en mamma gris som konstigt nog väger minst. Jag har väldigt svårt att på håll se skillnad på Adelaide, Darwin och Sydney.  

Det ska bli så kul att få följa dessa godingar i 10 veckor till.

 

Darwin 3 veckor, hane väger 244g

 

Alice 3 veckor, hona väger 275g

 

Sydney 3 veckor, hona väger 301g 

Byron 3 veckor, hane väger 316g


Adelaide 3 veckor, hona väger 294g
 

För kontakt gällande mina kattungar så nås jag på mejladress: ekman_linda@hotmail.com

 

2 VECKOR

Småttingarna blir allt större och nu har alla fem öppnat sina ögon och ser allmänt roliga ut. Trots att dem är så små var det otroligt svrårt att få till bilder på dem, gruppbilden var därmot super enkel, alla sover - Ta bild!
 
Så långt har allt gått fint med alla fem, dem går upp i vikt och mamma katt fjäskar med dem och det slåss om favorittutten, alla verkar ju ha valt samma.
Nu har jag också bestämt vem av dem små som kommer få heta vad, detta kan ju ändras de närmsta veckorna men såhär har jag tänkt nu i alla fall.
Lilla Grön - Numer: DARWIN, väger två veckor gammal 217g
 
Lilla Röd - Numer: ALICE väger idag 200g
 
Lilla lila - numer: SYDNEY väger 217g
 
Lilla blå - numer: BYRON väger 212g
 
Lilla svart - numer: ADELAIDE väger 229g och blev helt klart bäst på bild!
 
 
Lättast att känna igen är BYRON som är den mörkaste av dem, ja han som ligger längst till vänster :)

RSS 2.0