11 VECKOR

Idag firar vi att de små är hela 11 veckor gamla. Mysigare duo är nog svårt att hitta. Dom tar efter mina två stora tjejer så mycket och blir härligare för varje dag som går. Madison är den som är lite tuffare av de två och Brooklyn dn som helst vill mysa och är lugnare. Vi hänger en hel del på balkongen och eftersom de små älskar sina glitterbollar så får matte springa en del upp och ner för att hämta ut rackarna som åker genom springorna. Jag tror allt att katungarna tycker det är kul när jag få jobba lite så ibland undrar jag om dom inte putter ner dom med flit. Mysigt har vi i alla fall.
 
Brooklyn lilamaskad hane, väger 11 veckor gammal 1503g - Letar efter sin familj.
 
 
Madison, blåsköldpaddstabby hona väger 11 veckor gammal 1256g. (stannar i familjen)
 

10 VECKOR

I fredags, på själva Midsommar så blev mina två små 10 veckor. Madison och Brooklyn har nu lärt sig att man ska gå på den stora toalettlådan för att göra sina business, vilket är så skönt. Dom växer och blir större och mysigare för varje dag som går. Nu har jag tagit tag i mig själv och lagt ut Brooklyn på Blocket. Det känns sådär men pojken ska ju flytta så man vill ju ha lite tid på sig att hitta rätt familj. Det kommer bli tomt när han väl försvinner för de två har så kul ihop och dom gör alla hyfs tillsammans. Mina två små hjärtan.
 
Madison, blåsköldpaddstabby hona väger 10 veckor gammal 1138g. (stannar i familjen)
Brooklyn lilamaskad hane, väger 10 veckor gammal 1383g - Letar efter sin familj.
 
 
 
 

9 VECKOR

Idag har vi besök veterinären för första gången och de små fick sina första vaccinationssprutor. Det var då också deras första biltur och den gick fint. På vägen dit lyckades Madison lämna buren - snopet, behöver införskaffa en ny transportbur helt enkelt. På vägen hem var dom så trötta men Brooklyn ville så gärna hålla sig vaken och försökte prata under vägen hem, tillslut slockande även han.
I övrigt så gick vetrinärbesöket väldigt bra, dom fick sina sprutor och dom kändes bra och även deras hjärtan låter bra! Väldigt skönt.
 
Ikväll har vi vart lite trötta här hemma. Matte har spanat VM och de små busat lite på balkongen. Nu sover dom tillsammans på fotöljen där jag också tog dagens bild.
 
Älskar när hela familjen är samlade.
I onsdags blev småttingarna också 2 månader gamla!
 
Madison, blåsköldpaddstabby hona väger 9 veckor gammal 1000g. TINGAD (stannar i familjen)
Brooklyn lilamaskad hane, väger 9 veckor gammal 1307g - Letar efter sin familj.
 
 

8 VECKOR

Veckan som varit har de små avmaskats. Det hela gick oväntat bra och enkelt. Pust. Brooklyn och Madison har fortfarande sovrums-förbud men jag hoppas att vi kan lätta på det veckan som kommer. Att de små redan är 8 veckor känns som vanlig helt galet. Sen egentligen innan denna kull föddes har jag bestämt att Madison ska få stanna kvar hos Mig, Miranda och mamma Shenzi. Däremot börjar det bli dags att leta efter Brooklyns familj. Det tar emot och det är antagligen därför jag är så sen med annonser denna gång.

Är det någon som känner att dom kan ge Brooklyn, Sveriges absolut bästa hem med kärlek, mys och ett långt härligt liv - då får man gärna höra av sig till mig: ekman_linda@hotmail.com

 
Brooklyn lilamaskad hane, väger 8 veckor gammal 1150g.
 
Madison, blåsköldpaddstabby hona väger 8 veckor gammal 930g. TINGAD (stannar i familjen)
 
 

7 VECKOR

Denna vecka är det dags för att avmaska de små. Vikterna är väldigt bra på båda två, det känns dock lite otroligt att Brooklyn redan närmar sig 1kg gränsen, men med tanke på deras pappas storlek så känns det inte lika konstigt. I övrigt rullar saker och ting på. De små är dock lite bojkottade från sovrummet trist nog, detta då dom fortfarande tycker att sängen är en bra toalett. Får dom inte vara i sovrummet så går båda två väldigt duktigt på sin låda - gärna samtidigt.
 
Brooklyn (överst) väger 961g och Madison väger 762g.
 

RSS 2.0