De små är så små fortfarande men idag kände jag en stor lättnad när jag vägde den minsta tösen - hon har gått upp 10g på en dag så det känns riktigt skönt. Fröken röd har kommit över 200g strecket men det bråkas fortfarande kring de två tuttarna som är igång. Jag har jobbat för att få igång fler men det verkar vara lönlöst. Nu hoppas vi att de små klarar sig en vecka till så jag kan börja ge dom mat lite smått. Man brukar ju vänta tills dom är ca en månad men om det ska fortsätta såhär trögt så tar jag och tidigarelägger det hela. Jag har gett Lila ersättning ett fåtal gånger varav 2 har gått bra, resten vill hon bara till mamma. 
 
Men vi kämpar på här hemma och lillkillen är het på rymningsförsök. Det verkar också rent färgmässigt som jag kommer få min första creme-färgade katt. Sååå mysigt. Creme ska vara en mer kall röd färg och det har jag aldrig sett någon ha tidigare. Så väldigt kul med en ljus o fin pojke.
Tjejerna säger jag spontant att dom går mot blått (för ja det ser så ut och det är den färgen dom kan bli). Sen återstår det att se om dom blir tabby/sköldpaddor - en mix eller solida. Detta är så spännande. Jag lägger nedan in vilka färger som kan komma ut av dessa små. En chans för choklad finns men då jag inte vet om föräldrarna har detta anlag så har jag lite prioriterat bort den.
 
Nedan kommer bilder på de små. Dom är så fasligt snabba och min kamera är ny så är inte riktigt haj på den än. Hoppas på bättre och tydligare bilder för nästa vecka.
(Namn är på G men jag vågar inte riktigt namnge dom innan jag vet att alla kommer klara sig. Vill också ge en speciell köpare chansen att välja lite bland ett par namn när dom bestämt sig)
 
Röd, tjej vikt vecka 2 - 214g.
 
Svart, kille vikt vecka 2 - 188g.
 
Lila, tjej vikt vecka 2 - 136g.
 
Möjliga färger för denna kull:
12.5% blå (a) hanar
12.5% blå (a) honor
12.5% blåtabby (a21) hanar
12.5% blåtabby (a21) honor

12.5% creme (e) hanar
12.5% cremetabby (e21) hanar

12.5% blåsköldpadds (g) honor
12.5% blåsköldpaddstabby (g21) honor