7 VECKOR UNDERBARA

Idag var det dags för att fira sjuveckors-dag och det gjorde jag elakt nog med den första avmaskningen. Det var inte uppskattat av någon av de små men ska det göras så ska det. Annars rullar allt på väldigt fint här hemma och jag har verkligen fått världens underbaraste kull.
Tänkte skriva lite kort om dem alla idag så ni får lära känna dem lite bättre.
 
För kontakt om mina små så når ni mig smidigast på mejl: ekman_linda@hotmail.com
 
CALI - vikt 7veckor: 785g 
Cali är den av de små som nästan alltid ställer upp på bild och är den som känns mest äventyrslysten, hon är med och hälsar på allt och alla och tycker saker är spännande. Cali är en blåmaskad hona som blir vackrare för var dag som går.
 
TRINITY - vikt 7veckor: 690g 
Trinity är den absolut mest försiktiga av mina fem små och hon gillar INTE när det ska fotas. Hon uppskattar när man myser med henne när hon sover men är annars lite försynt och tar inte allt för stor plats. Hon är minst i gruppen men har nu börjat jobba upp sin vikt riktigt bra. Trinity är en bruntabbymaskad hona.
 
 
SANOMA - vikt 7veckor: 747g 
Tjejen som redan hittat sin familj och som är en riktig kelgris (eller ja katt) Hon är alltid med där det händer, kanske lite efter ibland bara då det är ganska gott o sova. Men hon är inte sen på bus och rädd är hon då inte. Sanoma är en bruntabbymaskad hona som i början av november flyttar till Stenungsund.
 
 
HOLLY - vikt 7veckor: 761g 
Holly är den av bebisarna som ser absolut minst ut, kanske beroende på hennes näpna utseende men hon går upp riktigt bra i vikt. Holly är den som är mest lik sin mamma när det kommer till att pussas, Holly pussas gärna och väldigt gärna på munnen så man får ta det lite lugnt. Holly är en underbar tjej med härligt bus i kroppen. Holly är en brunmaskad hona.
 
 
DIEGO - vikt 7veckor: 794g 
Den enda grabben i gänget och störst är han också. Diego är absolut den största knäkatten av dessa fem och så som han njuter av att få vara en nära. Han är en brunmaskad hane som kan se otroligt oskyldig ut när han gjort något bus.
 
 
 
Tre av fem på bild kändes inte dåligt alls!
Från vänster, Holly - Cali - Diego
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Åh❤️! Så vackra! Jag förlorade min birma i somras, bara 4 år gammal, så bilderna gör mig både glad och ledsen. Jättefina!

Svar: Tack för dem orden. Beklagar sorgen, det är det värsta och så hemskt när man förlorar dem så tidigt.
Linda Ekman

2015-09-25 @ 17:37:36
URL: http://www.annapannapuff.se
Postat av: Lisa

Men Gud så fina! Birma är verkligen min favorit katt. Så himla underbara!

Svar: Tack snälla Lisa, det är verkligen en helt fantastisk ras :)
Linda Ekman

2015-09-25 @ 17:46:54
URL: http://lisakinn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0