DAKOTA 10 VECKOR

Nu sitter hon knappt still alls, det är korta sovstunder som gäller. Då mamma och Miranda inte orkar lika mycket så leker Dakota mest själv, men det verkar hon inte ha det minsta ont av. Hon har dragit fram leksaker som jag inte ens kan minnas att jag haft här hemma och tofsar och andra småsaker får man allt hålla koll på. Det känns lite konstigt att veta att hon ska lämna oss denna lilla pärla men eftersom hennes nya familj känns så bra så tror jag nog att det ska gå. Imorgon är det åter dags för avmaskning, det är nog inget hon skulle sett fram emot om hon visste att det var dags. Men för nu så springer hon runt här hemma, lyckligt ovetandes.

Vikt: 976g
Vad har hänt i veckan: Dakota har upptäckt leken, vad gömmer sig under täcket! Denna leken går ut på att Dakota använder sina små tassar och klor och gräver sig in under täcket. Jätte KUL tycker Dakota när matte flyger i luften, Inte så kul tycker Matte!27 augusti 2012 - tio veckor


DAKOTA 9 VECKOR

Sedan jag skrev sist har det hänt en hel del i lilla Dakotas liv. Redan i tisdags var det dags för den första av tre avmaskningar… Som det brukar vara så var detta Ingen hit, det spottades och smaskades något vilt, men i sig det hela fick hon.

Att kroppen växer syns och Dakota är tydligt på väg in i en tonårsperiod då hon börjar bli lite ragling. Men hon är lika söt ändå.

Idag när snuttan blev nio veckor var det dags för hennes första vaccination. Hon charma veterinären och sa knappt ett ljud när hon fick sprutan. Duktigare tjej får man leta efter!

Vikt: 846g
Vad har hänt i veckan: Att ta kort på denna dam är då inte lätt… Håller tummarna för nästa vecka och väljer att visa upp hur de flesta bilder ser ut, spana också in den sura minen!

20 augusti 2012 - nio veckor


UNDER TÄCKET


DAKOTA 8 VECKOR

Det händer mycket på en vecka, Dakota har nu upptäckt klätterställning och den stora toan (aka de vuxnas låda). Allt är plötsligt väldigt spännande och man kan hoppa högre och längre – tror man tydligen i alla fall. Det blir en del "plask" på marken men hon verkar inte oroa sig för det utan är snabbt uppe igen. Mamma Shenzi har blivit ett igen och springer som en galning efter sin dotter, Miranda börjar lite smått hon med.

Det här med att ta bild på en Vilde är då inte det lättaste, hur ska det gå när jag ska försöka ta lite finare bilder till hennes pärm? Den som lever få se!

Vikt: 736g
Vad har hänt i veckan: Dakota utnyttjar numer möjligheten att uträtta sina behov på två lådor. Vuxenmaten är inte alls intressant med allt som är snäppet mjukare går lätt ner!


13 augusti 2012 - åtta veckor


DAKOTA 7 VECKOR

Nu går allt av bara farten, om lillsnuttan inte ligger och sover så hinner man knappt se henne. De små benen går i turbo takt och de flesta svängar avslutas med en liten duns i väggen. Hon är för ljuvligt söt och man märker att hon leker mycket mer nu för maten blir mer och mer intressant – Vilket också känns på vikten.

Vikt: 612g
Vad har hänt i veckan: I veckan hade Dakota besök av den familj som kommer bli hennes egna inom ett par veckor!6 augusti 2012 - sju veckor


ALVIN

Dakotas pappa Alvin!


RSS 2.0