MINA TRE SMÅ

Det är endast tre av fem som nu letar efter sina familjer att få flytta till. Nu på torsdag fyller de små 13 veckor och på fredag ska vi till veterinären för att besiktiga, vaccinera samt chippa. På lördag flyttar Theia och nästa vecka får även Luna flytta till sin nya familj.
 
Kvar har vi då den chokladtabbymaskade Selene, Lilatabbymaskade Olivin samt Brunmaskade Charon.
 
Tre pärlor som jag ser hamnar hos underbara familjer där dem får vara katter och får ett långt kärleksfullt liv. Tror du att du är en av dessa familjer så kontakta gärna mig: ekman_linda@hotmail.com
 

12 VECKOR

Idag avmaskade jag alla fem en sista gång, alla fem är nu alltså avmaskade tre gånger. Denna vecka kom även allas stamtavlor så nu märker man verkligen att det närmar sig flytt. När dem flyttar så kommer dem även vara vaccinerade två gånger samt vara chippade. Jag har dolda fel försäkring via If!
 
Både Theia och Luna har denna vecka haft besök av sina familjer och jag märker att dem båda är efterlängtade. Selene, Charon och Olivin letar däremot fortfarande efter sina nya familjer. Vid intresse går det bra att kontakta mig på ekman_linda@hotmail.com
 
Denna vecka försökte jag ta deras flyttkort, gick la sådär. Kan hända att dem behöver uppdateras under veckan.
 
Nu veckans vikter!

Mirrali´s Charon!  
Tolv veckor: 1267g Charon är en brunmaskad hane.
 

Mirrali´s Theia! -Tingad och ska flytta till Amanda med familj.
Tolv veckor: 1320g. Theia är helt otroligt lik sin mamma när hon var liten! Theia är en bruntabbymaskad hona.
 
Mirrali´s Luna! -Tingad och ska flytta till Charlotte
Tolv veckor: 1304g Luna är en chokladtabbymaskad tjej.
 

Mirrali´s Selene!  
Tolv veckor: 1354g. Selene är en chokladtabbymaskad hona.
 

Mirrali´s Olivin!  
Tolv veckor: 1554g Olivin letar fortfarande efter sin familj och är en lilatabbymaskad hane.
 
Det börjar bli trång hos mamma nu när alla ska äta!
 
Att försöka få med alla på en fin bild var ju omöjligt. Från vänster: Selene, Luna, Charon, Olivin och Theia.
 
 
 
 

11 VECKOR

Nu får någon gärna stanna tiden lite!
11 veckor? hur gick detta till?
 
Stora börjar dem bli i alla fall och nu är alla över 1000g strecket. Det är enbart den stora lådan kvar och alla sköter detta galant. Matte får ju tömma lite oftare bara. Det är fortfarande två av töserna som är tingade. De andra tre är fortfarande helt mina :)
 
Mirrali´s Charon!  
Elva veckor: 1180g (Snart ikapp tjejerna när det gäller vikten) Charon är ett charmtroll (och min mammas favorit) han är så fin, även till markeringar sett, och är så mysig. Charon är en brunmaskad hane.


Mirrali´s Theia! -Tingad och ska flytta till Amanda med familj
Elva veckor: 1214g. Theia har redan hittat sin familj och hon kommer få det så bra där. Sötnosen är super go och lite försiktig. Älskar att vara nära men det ska ske på hennes premisser. Theia är en bruntabbymaskad hona.

Mirrali´s Luna! -Tingad och ska flytta till Charlotte
Elva veckor: 1211g Luna är en chokladtabbymaskad tjej som redan hittat sin fina familj. Luna är hur mysig som helst och det är hon som spinner högst och snabbast.
 
Mirrali´s Selene!  
Elva veckor: 1220g Åter störst av tjejerna men dem andra är inte långt efter. Selene har inte hittat sin familj än men med tanke på hur mycket personlighet denna fina tös har så kommer det inte dröja länge när rätt familj väl är på besök. Selene är en chokladtabbymaskad hona.
 
Mirrali´s Olivin!  
Elva veckor: 1427g Grabben som snart är över 1.5kg. Min gullunge - nej man ska inte ha favoriter men Olivin gör det svårt när han alltid är först med att möta mig när jag kommer hem. När han alltid är den som ska mysa och vara nära matte. Ja han är helt enkelt helt underbar min grabb. Olivin letar fortfarande efter sin familj och är en lilatabbymaskad hane.
 
För kontakt gällande mina kattungar: ekman_linda@hotmail.com
 
 

10 VECKOR

Lite sent men här kommer äntligen 10 veckors info samt kort.
De små växer på bra och nu är 4 av 5 över 1kg gränsen. Förra fredagen så var det dags för den första vaccinationen (när kattungarna flyttar så är dem vaccinerade två gånger) och det gick så bra så, dem fick mycket beröm av veterinären.Luna och Charon var dem enda som pep lite med alla andra undrade nog mest vad som hände. I torsdags nu så avmaskades dem små igen, denna gång var det ännu äckligare än förra gången så mitt golv är numer fläckigt av avmaskingsmedel... Det blir till att renovera efter denna kull tror jag.
 
Vill ni kontakta mig för att prata om kullen eller ställa frågor så gör man det lättast per mejl: ekman_linda@hotmail.com
 
Mirrali´s Charon!  
Tio veckor: 990g
Mirrali´s Theia! -Tingad och ska flytta till Amanda med familj
Tio veckor: 1037
Mirrali´s Luna! -Tingad och ska flytta till Charlotte
Tio veckor: 1040g Luna är numer störst av tjejerna.
Mirrali´s Selene!  
Tio veckor: 1031g
Mirrali´s Olivin!  
Nio veckor: 1225g


9 VECKOR

Det börjar bli tjatigt jag vet men - Tiden går verkligen så fort, vart tar en vecka vägen liksom? Den 1 juli blev dem två månader.
Det har inte hänt något extravagant denna vecka, bebisarna blir allt bättre på att använda de stora katternas låda (medan mamma Shenzi gärna använder någon av de små - suck) och dem blir verkligen bara sötare och sötare. Nu när dem blir 9 veckor är det dags för den första vaccinationen, jag har bokat detta inför imorgon så får återkomma nästa vecka men hur det gick. Man inser då att dem små faktiskt börjar bli så stora att dem ska flytta så småningom. Än har jag inte hunnit annonserna ut dem men det ska såklart göras. Theia och Luna är redan tingade och nästa vecka får tjejerna besök från sina nya familjer. Det är alltid så spännande att träffa nytt folk och få se vem som passar med vilket katt. 
Denna vecka gick det ovanligt smidigt att ta bilder på de små!
Nu till veckans vikter:
Mirrali´s Charon!  
Nio veckor: 867g
 
Mirrali´s Theia! -Tingad  
Nio veckor: 899

 
 Mirrali´s Luna! -Tingad
Nio veckor: 913g

 
Mirrali´s Selene!  
Nio veckor: 921g

 
Mirrali´s Olivin!  
Nio veckor: 1032- Först över 1 kg!
 
Från toppen: Theia, Luna, Charon, Olivin och längst ner Selene.
 

 

RSS 2.0