14 VECKOR

Sydney och Alice är idag 14 veckor gamla och letar efter sina nya hem. Töserna är riktiga spinnisar och för rätt familj kommer dessa två ha massor av kärlek att ge.
 
För mer info om tjejerna, eller ett besök hos dem, hör av er på ekman_linda@hotmail.com
 
 
Är du däremot ute efter en härlig chokladpojke så är det HIT du ska.
 

SYDNEY OCH ALICE

Så var dem bara två kvar från denna underbara kull av fem små. De tre som flyttar verkar ha det hur fint som helst hos sina nya familjer och nu är det dags att hitta en eller två till familjer som kan ge Alice och Sydney de bästa av hem. Alice och Sydney är chokladmaskade och båda två är vaccinerade två gånger, avmaskade, chippade, registrerade, dolda fel försäkrade i IF och fick Utan Anmärkningar på sin besiktning.
 
Tjejerna är super mysiga och har otroligt mycket kärlek att ge. Är du kanske den som vill ge dessa töser ett nytt hem? Kontakta då mig på ekman_linda@hotmail.com
 
 

MIRRALIS BYRON

Idag var det dags för avfärd nummer 3 av killen som kom ut som nummer 4, Byron. Byron flyttar med sin nya härliga familj till Horred. Byron har utmärkt sig sen dag 1 med sin betydligt mörkare päls samt stora storlek. Han flyttar som störst och är den enda bruntabbyn i denna kul. Jag önskar Byron och hans nya familj all lycka till.
 
Flyttvikt den 18 juli: 1872 gram
 

MIRRALIS ADELAIDE

Den 18 juli 2017 var det dags för tösen som var sist ut på födelsedagen att lämna hemmet som nummer 2, Adelaide flyttar inte alls långt utan stannar här i Göteborg. Adelaide är blåmaskad och jag önskar henne och hennes nya fina familj all lycka till framöver.
 
 
Flyttvikt den 18 juli: 1583 gram
 

MIRRALIS DARWIN

Den 18 juli var det dags för min blåa pojke att flytta hemifrån som nummer 1. Darwin är en helt underbar grabb som inte kommer flytta allt för långt, han kommer numer bo i Kållered.
Darwin föddes som nummer 1 den 18 april 2017 och jag önskar han och hans nya familj all lycka till!
 
 
Flyttvikt den 18 juli: 1643 gram
 

13 VECKOR

Då var vi framme vid veckan som man inte längtat till men också den veckan då minst tre familjer blir lite mer hela. Igår var jag och de fem busarna hos veterinären och allt gick väldigt bra och alla var så snälla. Idag var det avfärd för två av de små, Darwin och Adelaide flyttade till sina nya familjer. Sista bilden för de två kommer imorgon när det också är dags för Byron att flytta.
 
Sista bilden på alla fem samlade. 
 
 
Darwin 1643g
Alice 1501g, chokladmaskad hona
Sydney 1653g, chokladmaskad hona
Byron 1778g
Adelaide 1583g
 
 
Alice och Sydney letar fortfarande efter sina nya familjer.

12 VECKOR

Det känns nästan overkligt när man inser att om en vecka så är det dags för de små att flytta... Vart tog tiden vägen?
På grund av lite tekniska problem här hemma så får vi idag nöja oss med en helt fantastisk bild som jag fotade idag - på ALLA FEM! Det händer otroligt sällan att man får en bild på alla i vaket tillstånd.
Både Darwin och Adelaide har haft besök av sina familjen och nu har även Byron hittat sin familj.
Sydney och Alice på fortfarande på jakt!
 
Darwin, blåmaskad hane, 1473g - Tingad
Alice, chokladmaskad hona, 1448g
Sydney, chokladmaskad hona, 1558g
Byron, bruntabbymaskad hane, 1642g - Tingad
Adelaide, blåmaskad hona, 1486g - Tingad
 
Darwin, Adelaide, Byron, Alice och Sydney
 

11 VECKOR

11 veckor och nu börjar det närma sig den trista veckan 13, då de små är planerade att flytta. Tre av mina små letar fortfarande efter sina nya hem så här kommer nu lite införsäljning på dessa.
 
Byron är killen som gosar mest, han älskar att vara nära och spinner så snart man tar på honom. Byron är en fantastisk kille som har blivit min brors favorit.
 
De två töserna som min syster fastnat för är Sydney och Alice. Tjejerna ser väldigt lika ut och är det också till sinne. Tjejerna är lite försiktigare men slänger sig gärna på rygg för att bli kliade på. Alice är lite mer busig och Sydney lite mer försiktig, Alice är dock den man alltid får pussa på. Jag har fem underbara små och jag är så glad för de två familjer som tingat sina nya medlemar så långt. 
 
Vill du veta mer om någon av de tre andra eller komma på besök?
Hör då av dig på ekman_linda@hotmail.com
 
Det viktigaste för mig är att de små hamnar hos rätt familjer!
 
Darwin, blåmaskad hane 1363g - TINGAD
 
Alice, chokladmaskad hona 1278g
 
Sydney, chokladmaskad hona 1407g
 
Byron, bruntabbymaskad hane 1500g
 
Adelaide blåmaskad hona 1338g - TINGAD
 
 
Idag kom stamtavlorna till de små!

RSS 2.0