3 VECKOR IDAG

Denna vecka har mamma Shenzi bestämt sig för att Kattungarna inte längre ska bo i lådan utan hon tycker en av mina klätterställningar passar så mycket bättre. Efter lite kompremissande har vi nu kommit fram till en lösning som tar upp hela utgången mot balkongen, så det kanske är bra att sommar går mot sitt slut.
De små växer hur som helst så det knakar och HUR mycket tålamod jag än försökte fota med denna fredag så är det inga modeller jag har att göra med så istället för fantastiska bilder på en av mina kuddar så blir det en mix av kärlek...
 
Tack för Ert tålamod :)
 
Cali blir antaligen brun eller blå-tabby och väger idag 320g. Hon är storasyrran och väger mest.
Kommer Calli kanske få samma färg som sin mamma?
 
 
Trinity funderar jag på blåtabby men såå svårt, väger 295gram gör hon i alla fall och är en riktig kelis.
 
 
Sanoma är absolut bruntabby så mörk som hon är. Vikten på tösen med knicken är 318g.
Kan tala om att jag fotade ca 50 bilder innan dessa två super fina kom till.
 
 
Holly är fortfarande minstingen i familjen och blir solid Brun med riktigt fina markeringar, kolla bara in den framtassen! Vikt på Holly är veck 3: 267g.
 
 
 
Till sist har vi killen som leverera på första bilden - Diego, ser lite blå ut då jag fick dra väldigt i ljuset på denna bild men även han blir solid brun tror jag... Dock brukar blått se brunt ut så vi fåt väl se. Även denna grabb, som idag väger 305gram, får riktigt riktigt fina markeringar verkar det som.
 
 
 
 
 
 

FANTASTISKA KULL 4 - 2 VECKOR

Idag den 21 augusti blir de fem små 2 veckor och nu är nästan alla ögon helt öppna. Bara grabben Diego som har lite lite kvar. 
 
Igår när jag kom hem fick jag chocken när lådan där bebisarna ligger var helt tom. Mamma Shenzi kunde inte bry sig mindre och jag fick leta överallt. Till slut ropade en av bebisarna till från klädkammaren och jag kunde snabbt få in dem i lådan igen. NU mer är Alla onödiga dörrar stängda… Alltså denna mamma katt.
 
Färger börjar man nu kunna se men det är så svårt då dem är så lika. Vem som är Tabby och inte är dock ganska lätt nu. Nedan får ni alla info med "" då jag antagligen kommer få ändra :)
 
CALI - vikt 2v: 237 g "bruntabby"
 
 
 TRINITY - vikt 2v: 214 g "blåtabby"
 
 
SANOMA - vikt 2v: 243 g "bruntabby"
 
 
HOLLY - vikt 2v: 190 g "brun"
 
 
DIEGO - vikt 2v: 238 g "brun"
 
 
 
 

1 VECKA

Tänk att tiden går så fort. Nu är dem redan en vecka!
Ögonen är på väg på några av de små och jag återkommer inom de närmsta dagarna med fler bilder på dem :)
Cali vikt: 166g
 
Trinity vikt: 130g
 
Sanoma vikt: 165g
 
Holly vikt: 124g
 
Diego vikt: 161g
 

1 DAG

Shenzi lämnar nu sina små någon minut åt gången så då får man passa på och ta bilder.
 
Jag var på en USA Roadtrip i sommar och eftersom jag brukar hålla mig till geografi eller natur med mina bebisnamn så tyckte jag att roadtripen fick bli inspiration till denna kull. Jag var övervägande i Kalifornien så namnen kommer i från denna fantastiska delstat. Tack till mamma för hjälp med två av namnen :)
 
Låt mig därför nu presenterna Shenzi's fjärde kull. I ordningen dem föddes på:
Storasyster får "huvudnamnet" CALI (Från California - lite roligare är den svenska versionen om jag får säga det själv)
 
 
 
Trinity föddes som nummer två och är fortfarande en tös så vitt jag kan se. Hon är lite långsam med maten får jag erkänna. Detta kan bero på att hon lika gärna suger på min hand, sin mammas tass eller filten hon ligger på som sin mammas tutte där maten finns. Men med lite hjälp ska hon nog lära sig.
 
 
 
Sanoma med sin fantastiska accessoar fick mitt favoritnamn, Sanoma är ett vindistrikt i norra Kalifornien och är helt fantastiskt, lite unikt. Därför ska såklart min speciella bebis få just det namnet! (Sanoma är en tös)
 
 
 
Denna going är Holly (Namn från Hollywood) där jag hade några riktigt goa dagar som avslutade vår resa och jag tycker Holly är ett underbart namn och vill ge min Minsting detta namn.
 
 
 
Sist och fortfarande störst (först över 100g) har vi den enda killen i familjen, det blir tufft att växa upp med bara tjejer så det är skönt att se att han redan tar för sig. Jag hade först tänkt döpa han efter min favorit stad, (San) Fransisco men då fick jag Diego till mig - HUR fint är inte det namnet? Sen går inte själva staden, San Diego av för trissor heller så namnet passar perfekt.
 
Kullen består alltså av:
Cali
Trinity
Sanoma
Holly
Diego
 
Varmt välkomna till världen och till vår familj!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DEM ÄR HÄR!!

Dag 63, som en klocka är hon min fantastiska Shenzi.
Shenzi satt bredvis lådan och berätta att nu var det dags klockan 9.18, den tog det inte allt för lång tid fören den ena efter den andra ploppade ut. Hon har så lätt för att föda att man inte oroar sig alls när det är dags.
10.54 föddes nummer 1 - en tjej som det ser ut nu, vägde 87g.
12.11 föddes nummer 2 - en tjej som det ser ut nu, vägde 80g.
12.37 föddes nummer 3 - en tjej som det ser ut nu, vägde 86g. Denna lilla tös har en knick på sin svans som inte bekommer henne alls. Här hemma försöker vi lära henne att inte böja den så mycket men hon har sådan finnes att man får ta till lite hjälp. Så den gröna tejpen ni ser på bilden nedan, det är hjälpen!
13.19 föddes nummer 4 - även detta en tjej som det ser ut nu, vägde 74g.
13.30 föddes nummer 5 - Sist och störts och den enda killen som det ser ut nu, vägde 95g.
 
Shenzi vägrar lämna de små ens för en minut så bilder enbart på dem små kommer när hon tillåter. 
 
Denna bild tog jag igår på Miranda och Shenzi - Shenzi vägde hela 4500g så jag trodde på många bebisar. Men att få fem små, två kullar i rad känns otroligt spännande och kul.
 
Stort tack till mamma och syster som kom och hjälpte till under födseln idag!
 
 

RSS 2.0