7 VECKOR UNDERBARA

Idag var det dags för att fira sjuveckors-dag och det gjorde jag elakt nog med den första avmaskningen. Det var inte uppskattat av någon av de små men ska det göras så ska det. Annars rullar allt på väldigt fint här hemma och jag har verkligen fått världens underbaraste kull.
Tänkte skriva lite kort om dem alla idag så ni får lära känna dem lite bättre.
 
För kontakt om mina små så når ni mig smidigast på mejl: ekman_linda@hotmail.com
 
CALI - vikt 7veckor: 785g 
Cali är den av de små som nästan alltid ställer upp på bild och är den som känns mest äventyrslysten, hon är med och hälsar på allt och alla och tycker saker är spännande. Cali är en blåmaskad hona som blir vackrare för var dag som går.
 
TRINITY - vikt 7veckor: 690g 
Trinity är den absolut mest försiktiga av mina fem små och hon gillar INTE när det ska fotas. Hon uppskattar när man myser med henne när hon sover men är annars lite försynt och tar inte allt för stor plats. Hon är minst i gruppen men har nu börjat jobba upp sin vikt riktigt bra. Trinity är en bruntabbymaskad hona.
 
 
SANOMA - vikt 7veckor: 747g 
Tjejen som redan hittat sin familj och som är en riktig kelgris (eller ja katt) Hon är alltid med där det händer, kanske lite efter ibland bara då det är ganska gott o sova. Men hon är inte sen på bus och rädd är hon då inte. Sanoma är en bruntabbymaskad hona som i början av november flyttar till Stenungsund.
 
 
HOLLY - vikt 7veckor: 761g 
Holly är den av bebisarna som ser absolut minst ut, kanske beroende på hennes näpna utseende men hon går upp riktigt bra i vikt. Holly är den som är mest lik sin mamma när det kommer till att pussas, Holly pussas gärna och väldigt gärna på munnen så man får ta det lite lugnt. Holly är en underbar tjej med härligt bus i kroppen. Holly är en brunmaskad hona.
 
 
DIEGO - vikt 7veckor: 794g 
Den enda grabben i gänget och störst är han också. Diego är absolut den största knäkatten av dessa fem och så som han njuter av att få vara en nära. Han är en brunmaskad hane som kan se otroligt oskyldig ut när han gjort något bus.
 
 
 
Tre av fem på bild kändes inte dåligt alls!
Från vänster, Holly - Cali - Diego
 

6 VECKOR

Lådan där man ska gå på toa används flitigt och det är inte allt för många olyckor som skett, skönt! Tror mamma Shenzi lärt sig hur man uppfostrar sina små nu den fjärde kullen. Vi hade besök här hemma för en vecka sedan och Sanoma har nu hittat sin familj, dem riktigt valde varann så detta känns så skönt och bra.
 
Katterna äter nu det mesta och Cali har t o m lärt sig att man ska klösa klorna på ett speciellt ställe, jag tror kanske inte hon förstår vad hon gör men det ser bra ut i alla fall. Jag har nu också tillsammans med min kära mor bestämt att Trinity och Sanoma trots allt har samma färg, Trinitys var lite segare på att komma fram bara. Båda tjejerna är alltså bruntabby.
 
Cali vikt: 626g Blåmaska, hona
 
Trinity vikt: 561g Bruntabby, hona
 
Sanoma vikt: 624g (tingad) Bruntabby, hona 
 
Holly vikt: 591g Brunmaskad, hona
 
 
Diego vikt: 620g Brunmaskad, hane
För kontakt: ekman_linda@hotmail.com

5 VECKOR STORA

Idag den 11 september 2015 är mina fem små så stora som fem veckor, nu kan tiden få stanna för jäklar va goa dem är nu. Dem äter riktigt bra alla fem, dem rör sig mer i lägenheten så nu får man passa fötterna, och mamma Shenzi verkar lärt dem att det är lådan man ska bajsa på.. Hur bra som helst.
 
Lyckades få en halvbra gruppbild idag också så det känns toppen!
Den är inte optimal men bästa man kan lyckas med utan hjälp tror jag. Stackars Cali till höger ser ju ut som jag precis skrämt henne dock... Hon kanske inte gillar mitt knäppande med fingrarna. Diego där bak.. Annars har vi från vänster Holly, Sanoma och Trinity.
 
CALI - 481g
 
TRINITY - 420g
 
SANOMA - 468g
 
HOLLY - 436g
 
DIEGO - 459g
 

1 MÅNAD

Idag den 7 september blir mina små 1 månad och nu är dem så goa att det knappt är sant. Den fick testa på lite barnmat med start i lördags och de bruna äter på bra. Calli tycker det är sådär och Sanoma tycker mest det är trevligt att mysa när matte försöker mata henne. Trinity är lite både och och testar lite lite.
 
Idag tog jag bilder på dem direkt när dem vaknat och Holly som jag fotade först fick knappt ens upp ögonen men så fick det bli idag. Färgerna känns nu lite mer säkra och dem ser ni nedan.
 
Nu på fredag för vi också vårt första besök på en eventuell ny familj till de små så det ska bli väldigt spännande.
 
Calli - Blå, vikt 429g
 
Trinity - Chokladtabby, vikt 369g
 
Sanoma - Bruntabby, vikt 411g
 
Holly - Brun, vikt 369g
 
Diego - Brun, vikt 391g
 
För kontakt: ekman_linda@hotmail.com

4 VECKOR - Det kommer mer

Hejsan,
 
Bebisarna är idag fyra veckor och vi ska börja med lite mat och annat spännande denna helg. Denna helgen gifter sig också en av mina närmsta vänner så jag har väldigt fullt upp. Så när bebisarna idag inte tyckte kameran var kul så blev det en - jag gör detta såå lätt för mig idag och så tar jag tag i detta på söndag igen..
 
CALI
 
TRINITY
 
SANOMA
 
HOLLY
 
DIEGO
 
 
 

RSS 2.0