11 VECKOR

28 juni 2013, bebisarna blir idag 11 veckor.

Nu får någon snart stoppa tiden, bebisarna växer allt för fort. Tänk att mina fyra små pärlor redan blir 11 veckor idag. Det är helt sjukt. Dem är så mysiga hela bunten att det känns sjukt svårt att ens tänka tanken på att dem inom ett inte allt för sen framtid, kommer att flytta. Grace och Mile letar fortfarande efter sina familjer men Baby och Sanibel är redan tingade.

Idag var det dags för den tredje avmaskningen, dem har börjat lära sig nu så när den lilla sprutan med medlet åker fram – försvinner de små bort. Som tur är går det ganska fort att få i dem allt så dem glömmer fort.

Här hemma har balkongen glasats in, vilket stora som små katter gillar skarpt. Nu får dem springa ut och in hur mycket dem vill och detta försvårade något när kameran skulle fram. Bebisarna är just nu överallt. Grace och Mile lekte för fulla muggar när jag lyckades knäppa i alla fall några bilder när dem satt still. Baby och Sanibel fick jag fota fort efter uppvaknande.


Alla bebisar har nu gått upp snabbt i vikt och väger alla över kilot:

Vad har hänt i veckan och vikt;
Mirrali’s GRACE – Brunmaskad hona. 1081g elva veckor gammal. LETAR EFTER SIN FAMILJ


Mirrali’s BABY – Lilamaskad hona. 1013g elva veckor gammal. TINGAD – Kan stolt berätta för Babys nya ägare att blötmat numer är en stor succé!Mirrali’s SANIBEL – Chokladmaskad hona. 1062g elva veckor gammal. TINGAD

Mirrali’s MILE – Brunmaskad hane. 1100g elva veckor gammal. LETAR EFTER SIN FAMILJ
 

21 juni 2013 – tio veckor


Baby och Sanibel

Mile och Grace
 
Nästa veckas inlägg kommer tyvärr inte kommer på fredagen, men så snart som möjligt kommer dem upp. Så håll utkik!

 


MIDSOMMARBEBISAR

21 juni 2013, bebisarna blir idag 10 veckor.


Att det är midsommar verkar inte vara något som bekommer de små, spring och bus precis som varje dag. Under denna tionde vecka så har bebisarna gått igenom sin första vaccination, inga problem för dessa coolingar. Det var mest spännande att spinga runt och kolla på allt i rummet vi satt i men inte lika kul att sitta i bur eller att åka bil. Stackars Baby fick det väl värst eftersom hon fick två stick i nacken, medlet ville inte komma ut den första gången. Men allt gick fint och de små fick snart komma hem till mamma igen och mysa.


Nu lite vikt och kort info kring vad Grace, Baby, Sanibel och Mile hittat på den senaste veckan.

Dagens vikt;

Mirrali’s GRACE – Brunmaskad hona. 957g tio veckor gammal. LETAR EFTER SIN FAMILJ
___________________________________________________________ 
 
Mirrali’s BABY – Lilamaskad hona. 882g tio veckor gammal. TINGAD
 ___________________________________________________________ 

Mirrali’s SANIBEL – Chokladmaskad hona. 908g tio veckor gammal. TINGAD
 ___________________________________________________________ 

Mirrali’s MILE – Mile har nu kommit i kapp med vikten igen och väger plötsligt mer än alla sina systrar. Brunmaskad hane. 966g tio veckor gammal. LETAR EFTER SIN FAMILJ

21 juni 2013 – tio veckor

På tal om Midsommar så var jag idag hemma hos familjen och åt middag, mamma har ju den sötaste lilla sköldpaddstjejen kvar till salu - visst ska väl även hon få vara med på bild.
Klicka på bilden för att komma till mammas hemsida och för mer info om Aiyana.

Trevlig Midsommar 


LIVET I ETT NÖTSKAL

14 juni 2013, bebisarna blir idag 9 veckor.

Grace, Sanibel och Mile 

Veckorna går allt för fort, redan inne på deras nionde vecka och nästa vecka ska vi besöka veterinären för vaccination. Denna vecka har de små avmaskats igen, det var inte mycket godare denna gång. Alla fick i alla fall i sig det dem skulle och snart vart det fullt ös här hemma igen. De små har nu också insett att lägenheten är mycket mer än enbart vardagsrummet, nu har dem hittat sovrummet där sängen finns – väldigt mysig att sova och busa i, matte får dock inte sova lika mycket. Det finns ett kök där det finns mat för de vuxna – som också går att äta. Badrummet, där inne finns det en toa för dem stora – där man också kan gå. Ja allt verkar vara väldigt spännande just nu.

Grace, Mile och Baby

Nu lite vikt och kort info kring vad Grace, Baby, Sanibel och Mile hittat på den senaste veckan.

Vad har hänt i veckan och vikt;

Mirrali’s GRACE – Läppen läker hur finns som helst på denna dam och nu syns skadan knappt. Brunmaskad hona. 844g nio veckor gammal. LETAR EFTER SIN FAMILJ

Mirrali’s BABY – Baby har hittat sin familj och kommer få det såå bra i Västra Frölunda framöver. Lilamaskad hona. 720g nio veckor gammal. TINGAD

Mirrali’s SANIBEL – Spinner som en dåre, hur mysig som helst. Chokladmaskad hona. 888g nio veckor gammal. TINGAD

Mirrali’s MILE – Mile gillar att ligga nära och håller sig gärna där man är, så underbar och fin kille. Brunmaskad hane. 856g nio veckor gammal. LETAR EFTER SIN FAMILJ

Baby redo för veckans vägning. 
 
Mamma Shenzi "äter upp" Mile
 
Sanibel låg här och sov, sedan skulle hon vägas och då passade Miranda på att ta över platsen. Sanible gav sig däremot inte så tjejerna fick dela ett tag.
 
Grace busar på

14 juni 2013 – nio veckor


KONTAKT

Hej,
 
För er som vill komma i kontakt med mig angående mina ljuvliga kattungar så går det bra att mejla eller ringa.
Mejl: ekman_linda@hotmail.com
Tel: 0734 - 21 99 64
 
Önskar er en fin dag!
 
 
Mirrali’s GRACE – Brunmaskad hona. 
Mirrali’s BABY –. Lilamaskad hona. - Tingad och kommer flytta till Västra Frölunda
Mirrali’s SANIBEL – Chokladmaskad hona. - Tingad och kommer flytta till Borås
Mirrali’s MILE – Brunmaskad hane.

MYSARNA


7 juni 2013, bebisarna blir idag 8 veckor.

Livet rullar på rätt bra här hemma, de små sover, äter och busar som galningar. Man hinner knappt ta reda på vart två av de små är innan de två andra är försvunna. Men dem är så fina och mysiga alla fyra. I helgen får vi besök av en eventuell köpare så det ska bli spännande att se ifall något hittar hem så att säga. Det är det absolut viktigaste när man har besök – att se vilken av katterna som hittar sin matte/husse.

I veckan har det inte hänt något extra ordinärt och inga avmaskningar, vilket jag tror att bebisarna tycker är lika bra. Balkongen har visat sig bra och de flesta bebisarna vågar sig ut på äventyr.

Då bebisarna håller sig så mycket tillsammans så passade jag denna vecka på att ta lite bilder när dem myser/busar som bäst.

Veckans vikt;
Mirrali’s GRACE – Brunmaskad hona. 694g åtta veckor gammal.

Mirrali’s BABY –. Lilamaskad hona. 701g åtta veckor gammal.

Mirrali’s SANIBEL – Chokladmaskad hona. 760g åtta veckor gammal. - Tingad

Mirrali’s MILE – Brunmaskad hane. 703g åtta veckor gammal.

Alla fyra på klätterställningen

Grace och Mile på soffan

Baby och Sanibel busar på överkastet

7 juni 2013 – åtta veckor


RSS 2.0