13 VECKOR - 3 MÅNADER

Denna vecka får det bli lite special då bebisarna igår (torsdag) blev 13 veckor samt idag den 1 augusti blir 3 månader. Dessa bilder kommer lite sent men jag har inte hunnit få upp dem tidigare samt att bebisarna var såå trötta efter att vi kom hem från veterinären.
Vi var då på plats hos veterinären idag och chippade, vaccinerade för andra gången samt besiktigade alla fem. Som dem busade och som dem alla charma veterinärerna! Helt underbart att se hur sociala och mysiga dem verkligen kan vara.
 
Allt gick så fint så och alla mår nu bra och är pigga som vanligt. 
Imorgon är det dags för Theia att flytta, känns märkligt att det redan är dags men så är det. Veckans vikter en sista gång!
Mirrali´s Charon!  
Tretton veckor: 11457g - äntligen som nummer två när det gäller vikten. Charon är en brunmaskad hane som fortfarande letar efter sin familj att älska och få leva ett långt mysigt liv med.
 
Mirrali´s Theia! -Tingad och ska flytta till Amanda med familj.
Tretton veckor: 1423g. Theia kommer alltså imorgon att bli nummer ett att flytta från mamma och syskon. Theia är en bruntabbymaskad hona.
 
Mirrali´s Luna! -Tingad och ska flytta till Charlotte
Tretton veckor: 1407g Luna är en chokladtabbymaskad tjej och kommer bli nummer två att flytta i början av nästa vecka.
 
Mirrali´s Selene!  
Tretton veckor: 1334g. Selene är en chokladtabbymaskad hona som letar efter sin härliga familj.
 
Mirrali´s Olivin!  
Tretton veckor: 1746g Olivin letar fortfarande efter sin familj och är en lilatabbymaskad hane som är förste man att komma över hela 1700g.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0